logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Spoga+gafa: s-au stabilit datele ediției 2023

După o ediție 2022 apreciată de actorii industriei amenajărilor outdoor, spoga+gafa 2023 dă semne bune. Organizatorii anunță o rată de înscriere superioară celei de anul trecut și privesc cu optimism la desfășurarea propriu-zisă a ediției, dând publicității tema principală a târgului.

Spoga+gafa: s-au stabilit datele ediției 2023
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Februarie 2023

Ediția 2023 spoga+gafa va avea loc în perioada 18-20 iunie, la Köln, după ce zeci de ani la rând s-a ținut în luna septembrie. În comunicatul de presă emis de organizatori, se arată că numărul de expozanți deja înscriși la eveniment și care au rezervat spații de expunere este net superior celui de la ediția 2022. În plus, pe lângă numărul mare de vechi participanți din America de Nord, a crescut și cota de participare a unor expozanți din Asia – în special din China, pe fondul relaxării măsurilor de călătorie.

 

Social Garden – Place of Encounter

Spoga+gafa 2023 se va ține pe suprafața a zece spații expoziționale și va avea drept temă centrală transformarea grădinii într-un spațiu de socializare, un spațiu pentru întâlniri între oameni, dorind să accentueze puterea de conectare a locurilor în aer liber. „Indiferent că petrec timpul grădinărind laolaltă, că organizează mici petreceri sau clipe de relaxare în grădină, pe terasă sau chiar pe balcoane, oamenii pot transforma aceste spații în locuri ideale de întâlnire cu membrii familiei, cu prietenii și cu vecinii”, anunță Stefan Lohrberg, directorul spoga+gafa. „Firește, sustenabilitatea va continua să rămână una dintre temele majore ale evenimentului.”

 

Mobilier outdoor la spoga+gafa 2023

Furnizorii de mobilier outdoor reprezintă una dintre cele mai puternice prezențe expoziționale la spoga+gafa, ediție după ediție. Și-au confirmat deja prezența la ediția din acest an în jur de 80% dintre producătorii de mobilă de anul trecut, și asta încă din prima fază de înscriere, ce a avut loc la mijlocul lunii septembrie 2022 – organizatorii anticipează reîntoarcerea aproape de 100% a acestui tip de expozanți. Suprafața expozițională dedicată mobilierului outdoor a fost între timp triplată și ajunge acum la 900 mp.

 

Segmentul BBQ

Industria BBQ reprezintă an de an o prezență-spectacol în cadrul spoga+gafa, iar interesul de a participa rămâne crescut chiar și-n condițiile actuale, lovite de consecințele pandemiei de COVID. Pentru expozanții BBQ ce vor lua anul acesta parte la spoga+gafa au fost rezervate Galeriile 7 și 8, organizatorii exprimându-și satisfacția în ce privește rata de înscriere. S-a remarcat o creștere în ce privește numărul de expozanți din regiunea statelor vorbitoare de limbă germană și din America de Nord.

Despre KÖLNMESSE

Koelnmesse este organizatorul unor evenimente de top internațional din industria amenajării spațiilor outdoor și indoor: imm cologne, LivingKitchen, spoga+gafa și ORGATEC – adevărate prilejuri de întâlniri și contacte de afaceri între jucătorii industriei și de stabilire a trendurilor la nivel internațional.

Publicitate
Publicitate