logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Târgul IFFINA renaște după zece ani

IFFINA - Indonesia Meubel & Design Expo - revine în forță în în perioada 14-17 septembrie 2023, reunind oferta de mobilier și design a producătorilor. Evenimentul va avea loc în ICE BSD City, Tangerang, Banten, Indonezia, și promite să fie o sărbătoare a creativității și inovației. Punând accentul pe decorațiuni, cadouri și articole pentru casă, proiecte și design, țesături pentru casă, materiale, mobilă și artizanat, IFFINA se adresează unei plaje largi de clienți.

Târgul IFFINA renaște după zece ani
Publicitate
Zilahi Imre  |  01 Iulie 2023

De ce în septembrie?

Mulți comercianți de mobilă anunță discounturi de sfârșit de vară în septembrie pentru a-și goli stocurile și a face loc noilor game. Aceasta poate fi o ocazie excelentă de a găsi prețuri reduse la mobilier de exterior, seturi de terasă și alte articole de sezon. Toamna se reîmprospătează casa: pe măsură ce vremea începe să se răcească, oamenii caută adesea să își reîmprospăteze interiorul și să creeze spații de locuit confortabile pentru sezoanele viitoare de toamnă și iarnă. Comercianții cu amănuntul pot introduce noi colecții de mobilier sau pot oferi promoții la articole precum canapele, scaune de accent, mese de cafea și covoare pentru a răspunde acestei cereri.

Pentru expoziții și târguri de mobilă septembrie este o lună populară — în prima parte a lunii în Shanghai sunt organizate două mari târguri internaționale de mobilă. Aceste evenimente pot oferi informații despre tendințele viitoare și permit clienților să exploreze o gamă largă de opțiuni de mobilier, iar pentru cei ce își doresc piese originale și accesibile ca preț, IFFINA se oferă ca o destinație ușor de accesat.

 

IFFINA – Indonesia Meubel & Design Expo 2023 servește drept platformă principală pentru producători, designeri și furnizori pentru a-și prezenta expertiza și ofertele unui public global. Oferă o oportunitate pentru întreprinderi de a se conecta cu comercianți, lanțuri de magazine și profesioniști din industrie, încurajând colaborările și deschizând uși către noi piețe.

IFFINA se mândrește cu promovarea moștenirii și a meșteșugurilor indoneziene. Evenimentul prezintă bogatele tradiții culturale ale țării, îmbinându-le cu elemente de design contemporan. Vizitatorii pot asista la fuziunea dintre tehnicile tradiționale și estetica modernă, rezultând piese de mobilier și de design unice și captivante. De la prelucrarea complexă a lemnului la textilele elegante, IFFINA evidențiază diversitatea și măiestria meșteșugurilor indoneziene.

În conformitate cu cererea tot mai mare de opțiuni durabile și ecologice, IFFINA prezintă expozanți care acordă prioritate aprovizionării etice, materialelor ecologice și metodelor de producție durabile. Acest angajament față de responsabilitatea față de mediu subliniază dedicarea industriei pentru crearea unui viitor mai verde. Vizitatorii pot explora o serie de opțiuni durabile, inclusiv materiale reciclate și componente provenite din surse etice, contribuind la un stil de viață mai sustenabil.

În plus față de expoziție, IFFINA oferă o serie de seminarii și ateliere de lucru conduse de experți din industrie. Aceste sesiuni aprofundează diverse subiecte, inclusiv tendințele în materie de design, perspective de piață, sustenabilitate și inovare. Participanții au ocazia de a dobândi cunoștințe valoroase, de a fi la curent cu cele mai recente evoluții din industrie și de a-și îmbunătăți competențele profesionale.

IFFINA – Indonesia Meubel & Design Expo 2023 este un eveniment care nu trebuie ratat pentru cei pasionați de mobilier și design. Acesta oferă o oportunitate unică de a explora cele mai recente tendințe, de a intra în contact cu profesioniști din industrie și de a descoperi soluții inovatoare. Fie că sunteți comerciant, reprezentant al unui lanț de magazine sau profesionist în domeniul proiectelor sau al industriei HoReCa, IFFINA oferă o platformă cuprinzătoare pentru a vă aproviziona cu produse, a crea rețele și a fi în fruntea curbei.

Situat în inima capitalei Jakarta, centrul BSD – ICE este locul perfect pentru o gamă largă de evenimente naționale și internaționale. Cu o suprafață extinsă de 22 de hectare, este unul dintre cele mai mari centre de expoziții și convenții din Indonezia.

Înscrierea online este acum deschisă la adresa www.iffina.com și vă recomandăm să nu ratați această oportunitate de a vă găsi oportunități de business în Jakarta. Stabiliți contacte cu producători de încredere, producători și designeri renumiți, formând parteneriate valoroase.

Publicitate