logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Ekon – saltele din… latex

Ce se mai întâmplă în zona de bedding? Lucruri interesate. Spre exemplu, saltele din latex. Și dincolo de faptul că sună cool și „altfel”, vin la pachet și cu o serie de beneficii reale. În România, colecția aceasta cuprinde mai multe modele de saltea și este disponibilă prin Ekon, producător de talie internațională, cu reprezentanță în România.

Ekon – saltele din… latex
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Iunie 2023

Colecția de saltele Latex de la Ekon se adresează celor interesați de confort mai presus de toate. Confort din toate punctele de vedere. O saltea din latex este o saltea umplută cu spumă latex care ține loc de arcuri și asigură șapte zone de confort ale corpului, pornind de la confortul capului până la cel al gleznelor.

Spuma din latex, spune producătorul, este un material natural, biodegradabil, obținut prin extragerea unui lichid lăptos din arborele de cauciuc și tratarea lui ulterioară prin introducerea aerului, astfel încât asigură o continuă aerisire. Fiind un material elastic și pe atât de rezistent, oferă o bună susținere a corpului pe durata somnului.

Saltele-ekon.ro

Avantaje:
– Lipsa arcurilor
– Durabilitate atât de bună, încât saltele Ekon se vând cu o garanție de 10 ani
– Fiind un material natural, latextul respinge acarienii, dând saltelei proprietăți antialergice
– Oferă sprijin ortopedic coloanei vertebrale și, implicit, un somn odihnitor
– Nu scârțâie, nu se leagănă, nu alunecă, nu se adâncește în anumite zone după o folosire îndelungă
– Ventilație implicită

Saltele-ekon.ro
Saltele-ekon.ro

Saltele din latex Ekon
Sunt mai multe modele, unele fiind fabricate 100% din latex, altele fiind în combinații creative cu alte materiale naturale. Spre exemplu, fibră din nucă de cocos, spumă cu memorie sau particule de latex revulcanizate. Aproape toate modelele se livrează cu husă detașabilă pentru o spălare ușoară. Nucleul de latex asigură șapte zone de confort la nivelul capului, umerilor, taliei, bazinului, coapselor, genunchilor și gleznelor.

Saltele-ekon.ro
Saltele-ekon.ro


Livrarea este gratuită… dacă nu te grăbești

Pe site-ul Ekon.ro, se menționează un detaliu atractiv: comenzile standard, adică având livrare în zece zile lucrătoare, sunt fără cost de transport oriunde în țară, prin curier ales de producător. Dacă ai nevoie urgentă de o saltea din latex, firma ți-o livrează prin serviciul Expres, adică în trei zile lucrătoare, dar costul de transport revine clientului.

Publicitate
Publicitate