logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

SIA Atelier – mobilă abordată sistematic

SIA Atelier este locul în care iau naștere piese de mobilier create la comandă în cadrul proiectelor de amenajare interioară a câtorva dintre cei mai în vogă designeri români. Și totuși, povestea acestui atelier a început cu zece ani în urmă, având ca prim colaborator un client din Germania pentru care echipa din România a produs la scară largă jucării din lemn.

SIA Atelier – mobilă abordată sistematic
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Iunie 2023

Înființat în anul 2012, acest atelier de mobilă la comandă propune o abordare un pic diferită a mobilierului, și anume una aproape inginerească, cu o atenție la detalii care duce de cele mai multe ori la iluzii optice. Multe dintre fotografiile înfățișând mobila creată la SIA Atelier par să fie randări 3D, nu piese în sine. Secretul ține de tehnologia modernă folosită, de colaborarea cu designeri tehnici și de folosirea celor mai performante accesorii funcționale (în special, gama de produse BLUM).

Sia.ro

Piesele de mobilier realizate la SIA Atelier se pot caracteriza printr-o combinație de estetică și funcționalitate, design îndrăzneț și, mai ales, accente ale stilului de lux. Lemnul este materialul folosit cu precădere, contribuind la calitatea pieselor de mobilier și la rezistența acestora în timp. Abordarea tehno a fiecărei piese reprezintă un alt criteriu-cheie, fiind cel mai important atu al echipei în realizarea mobilierului personalizat. Iar aici intră trei aspecte: toate piesele de mobilă SIA au margini de 1 mm aplicate cu ajutorul unei mașinării moderne, folosind adeziv de cea mai bună calitate. Pentru finisajul pieselor de lemn și sticlă, echipa colaborează cu furnizori de renume din Occident.

Sia.ro

Printre serviciile SIA Atelier se numără atât designul de produs, cât și proiecte de amenajare la cheie. Pot realiza mobilier pe baza unui plan adus de client, cât și de la zero, concepându-l pe baza dorințelor clientului. Indiferent de caz, totul începe cu o schiță 3D care arată clientului piesele de mobilier în toate detaliile înainte să se treacă la fabricarea lor propriu-zisă.

Sia.ro
Sia.ro

În portofoliul de colaborări al SIA Atelier cu designeri și arhitecți de interioare se numără Ioka Design, WDE Sign, CRAFTR, Studio 1408.