logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Vinotti – cu fotoliul în natură!

Știți acele fotolii în care îți vine să te arunci numai privindu-le? Cei de la Vinotti le oferă astăzi românilor într-o singură variantă de rezistență, pentru a fi folosite atât indoor cât și outdoor. Pentru că sunt așa comode, încât vrei să stai pe ele și în casă, și în grădină.

Vinotti-2666
Exotic, elegant, practic / Vinotti.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 August 2017

E anotimpul în care soarele ne cheamă afară, dar astenia ne cam ține înăuntru. Adică am sta noi în curte, pe terasă sau în balcon, dar să stăm confortabil! Cei de la Vinotti ne-au citit gândurile și au prezentat la începutul acestei veri, în paginile revistei noastre Magmob, un model de fotoliu ce îmbină confortul indoor cu relaxarea outdoor.

www.vinotti.ro

Conceput din materiale de cea mai bună calitate, se poate folosi în spațiile outdoor ferite de intemperii – este creat din ratan natural, crescut în plantațiile Indoneziei. Dincolo de perna extrem de confortabilă, fotoliul mai vine cu o funcție ce predispune la relaxare îndelungată – piciorul este rotativ, permițându-ne să ne ferim de soarele prea puternic printr-o simplă mișcare de rotire. Cromatic, s-a optat pentru o combinație de alb și crem roșcat, în favoarea unui aspect foarte natural. Relaxare ușoară!

Publicitate
Publicitate