logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Trenduri pentru grădină în 2017

Fiecare an are moda lui. Deși de cele mai multe ori ne preocupăm de amenajarea și reînnoirea casei, nu trebuie să uităm nici de spațiul exterior în care ne petrecem după-amiezile sau weekendurile. Așa că iată ce se va purta anul acesta în grădină:

www.ebay.com
Trenduri pentru curte - 2017
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Aprilie 2017
  • Mobilier outdoor din materiale cât mai naturale. Nevoia de simplitate și naturalețe este una dintre manifestările anului 2017, mai ales în grădină. Așa că la modă vor fi băncuțele, scaunele și alte piese din mobilier create din materiale cât mai naturale, în special din lemn, ratan, tec și piatră, în detrimentul altor materiale des folosite până acum – plasticul și metalul.
  • Upcycling: mobilierul outdoor, în special cel din lemn, va reflecta stilul DIY, plin de originalitate, personalitate și… istorie. Piese de mobilier pentru interior pot fi restaurate și transformate cu succes în mobilier outdoor.

www.delightfull.eu
Trenduri outdoor 2017: culori & materiale

  • Pernele decorative pentru mobilierul outdoor rămân, ca-n fiecare an, la modă. Se vor purta imprimeurile vesele, pline de contraste cromatice, cu modele geometrice dintre cele mai variate. În ce privește trendul anului 2017 din punct de vedere al culorilor, două nuanțe vor domina: ivoar și bleumarin. Cât privește vasele decorative pentru plante, se vor purta cele din teracotă, în culori pământii.

www.epatio.info
Imprimeurile anului 2017 pentru exterior

  • În America în special, se resimte deja o oarecare lene față de îngrijirea gazonului. Așa că acolo a apărut un trend care contrazice oarecum pe cel de sus: gazonul artificial. Nu are nevoie de niciun fel de întreținere, nu trebuie udat, nu trebuie tuns, nu trebuie îngrijit. Pe de altă parte, nu are farmecul unui gazon natural.
  • Ca stil de amenajare, specialiștii anunță o surpriză: în 2017, va fi la modă un amestec de stiluri, până acum nepermis: nou și vechi, clasic și modern, adică un contrast evident între amenajarea spațiului exterior și celui interior. O casă construită în stil rustic tradițional va putea fi înconjurată de o mică curte amenajată în cel mai modern stil cu putință. Sau invers.

www.housebeautiful.co.uk
Stil de amenajare: nou &modern