logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

XDom – spațiu multifuncțional outdoor

În pas cu nevoile de relaxare și constrângerile generate de pandemia de COVID-19, XDom este cel mai nou produs al companiei Good Sign Production, creat pentru o multitudine de scopuri, de la cele comerciale până la cele casnice.

xdom5-5601
O soluție rotundă pentru relaxare în aer liber/Xdom.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 August 2020

XDom a fost lansat în această vară complicată de firma GoodSign Production (fosta PrinActiv), drept o soluție multifuncțională pentru persoane fizice și juridice în egală măsură. Este vorba despre o construcție modernă sub forma unui dom geodezic, beneficiind de acoperire contra soarelui și asigurând maxim de discreție a discuțiilor.

XDom poate fi folosit în nenumărate feluri, pornind de la nevoile de relaxare ale unei familii până la nevoile de spațiu delimitat în cazul teraselor comerciale. Poți organiza atât întâlniri de business în cadrul unor târguri profesionale, poți transforma un XDom într-un separeu acoperit în cazul unui restaurant cu terasă, poți avea acasă un astfel de dom pentru a petrece clipe de liniște, odihnă sau pentru socializare cu prietenii.

Sunt disponibile mai multe variante de acoperire pentru XDom – acoperire totală sau parțială, acoperire transparentă sau mată, în mai multe tipuri de culori. XDom poate funcționa inclusiv ca spațiu de tip cort pentru petrecerea nopții sub cerul înstelat, mai ales în variantă cu acoperire completă transparentă. Unul dintre marile avantaje ale XDom este rezistența XDom – rezistă în spații verzi la vânturi, ploi și chiar ninsori. Poate fi deci montată și lăsată astfel pe tot parcursul anului în curte.

Materiale și alte detalii tehnice
XDom reprezintă o structură din țeavă PVC, extrem de ușoară. Are o înălțime de aproape 3 metri și o asigură o suprafață de 5 mp. Se poate monta de către client sau, la cerere, de către furnizor. Pentru montaj e nevoie de 2 persoane cu circa 3 ore la dispoziție. Prețul unui XDom fără acoperire ajunge la 600 de euro, iar cu acoperire ajunge la 900 de euro.

XDom chiar reprezintă un refugiu interesant, un spațiu outdoor pe care fiecare și-l poate organiza cum își dorește – spațiu parțial acoperit pentru luat masa, loc de lectură în aer liber, chioșc pentru socializare etc.

www.xdom.ro
XDom cu acoperire parțială A5030
www.xdom.ro
XDom cu acoperire parțială A5015, material mat
www.xdom.ro
XDom cu acoperire textilă, contra razelor UV
www.xdom.ro
XDom, structură neacoperită
www.xdom.ro
XDom sau chioșc de vară

Publicitate