logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Popepi – corpuri de iluminat… pe comandă

Ideea de mobilă personalizată la comandă e deja consacrată în România, dar cum ar fi să îți poți personaliza nu numai mobilierul, ci și corpurile de iluminat? Un studio de designeri din București creează corpuri de iluminat la comandă.

pepio-5607
Un studio de design realizează corpuri de iluminat personalizate de client/ Popepi-studio.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 August 2020

Iar materialele sunt mai degrabă naturale: lemn reciclat, beton, țevi. Studioul se numește Popepi-Studio și are deja un portofoliu de corpuri de iluminat realizate cu un design aparte, original. Stilurile adoptate de designerii de la Popepi sunt cel industrial, potrivit deci pentru casele contemporane, pentru atmosferă tinerească, chiar masculină, dar și pentru spații comerciale în ton cu distracția nocturnă, respectiv stilul vintage.

Pe site-ul Popepi-Design sunt expuse trei colecții de corpuri de iluminat, o colecție de veioze din cupru, o colecție Loft de lampadare, lustre, aplice și din nou veioze, și o colecție de lămpițe din materiale reciclate. Printre cele mai vândute se regăsesc corpurile de iluminat create din vechi țevi, vopsite în culori și combinații moderne, cu forme geometrice dintre cele mai atipice.

Clientul poate alege nuanțele, poate opta pentru alte materiale sau poate cere alte dimensiuni.
Simplitatea designului constituie un alt atu al corpurilor de iluminat Popepi-Studio, accentul căzând pe cursivitatea fiecărui produs, de la baza metalică până la becul Edison. În ciuda materialelor dure, corpurile de iluminat Popepi-Studio emană eleganță, uneori minimalism, încadrându-se discret și totuși perfect amenajărilor aflate în căutarea unei tușe de tinerețe.

Dincolo de modelele deja expuse pe site-ul Popepi-Studio, care pot fi ajustate la comandă, clienții pot solicita designerilor acestui atelier realizarea unor corpuri de iluminat după propriile modele:

„Dacă dorești să creezi o lumină unicat, specifică spațiului și designului tău interior, contactează-ne și creăm cu tine acele corpuri de iluminat unice, care să fie atracția principală în spațiul tău. Indiferent că achiziționezi un produs existent aici pe site sau dorești un corp de iluminat 100% personalizat, lucrăm cu tine la fiecare pas” – se arată pe site-ul atelierului.

www.popepi-studio.ro
www.popepi-studio.ro
www.popepi-studio.ro
www.popepi-studio.ro
www.popepi-studio.ro