logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bizar: mobilier AUTO

Un trend cu adevărat original: piese de mobilier pentru toate încăperile casei, realizate din bucăți reciclate de mașini – aceasta este o soluție pentru cei care nu se pot despărți de mașinile lor atunci când acestea trebuie date la remat.

auto-2705
Industria mobilierul salută industria auto/ Smithersofstamford.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 August 2017

Este un trend în special pentru casele burlacilor, căci asigură o nouă viață, măcar și parțial, unor automobile vechi. Astfel de piese de mobilă create prin reciclarea mașinilor sunt realizate de mai mulți designeri din Occident, pasionați de domeniul auto și interesați în salvarea resurselor planetei.

www.smithersofstamford.com
O canapea cu... faruri funcționale

Canapeaua auto de la Smithers of Stamford costă în jur de 3000 de euro și reprezintă o a doua viață pentru bordul unei mașini de epocă. S-au păstrat roțile, caroseria, bara și farurile (funcționale), în rest fiind vorba de două sau trei locuri de canapea din piele. Această piesă este din stilul vintage, dar potrivită caselor nonconformiste.

www.smithersofstamford.com
Birou în stil industrial - biroul auto

Biroul Jeep este improvizat genial din botul original, robust, al unui Jeep clasic, inspirat de serialul american M*A*S*H. Vopseaua veche s-a păstrat în condiții decente, tocmai pentru ca patina timpului să fie încurajată să își spună povestea. Piesa include două sertare din lemn de tec și două faruri 100% funcționale.   

www.smithersofstamford.com
Pentru dormitoare masculine - bibliotecuță auto

Biblioteca tractor este o piesă pentru dormitor, concepută manual din materiale reciclate – bucățile unui vechi tractor agricol. Materiale – lemn de tec și oțel reciclate. Polițele sunt urcate pe bordul acestui tractor al cărui rol este să dea dormitorului un aer retro, masculin. În plus, botul tractorului dispune de două ușițe care, date în lateral, dezvăluie un surplus de spații de depozitare.

Pe care dintre aceste piese le-ați lua acasă?

Publicitate
Publicitate