logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Retro Boutique: birou din paulownia

Am tot insistat asupra faptului că spațiul de lucru trebuie să fie amenajat personalizat pentru a spori creativitatea și eficiența. De acum venim și cu exemple concrete despre cum se poate personaliza un birou, recomandându-vă piese de mobilier aparte.

retroboutique-2706
Biroul personalizat - lemn de paulownia și model secretaire / Retroboutique.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 August 2017

Pentru biroul unei persoane de sex feminin nimic nu e mai potrivit decât mobilier retro, cu accente vintage. Am ales de la RetroBoutique un birou tip secretaire, capabil să mențină ordinea li armonia estetică a spațiului de lucru și să contribuie la o atmosferă foarte plăcută.

Biroul secretaire de la RetroBoutique este de culoare albă, pictat manual cu model floral, o piesă ce merită centrul atenției, oricât de mic ar fi spațiul încăperii. Se recomandă în special persoanelor ce lucrează în domenii creative, de la industria de design până la cea a relațiilor publice sau domenii culturale.

www.retroboutique.ro
Numeroase spații de depozitare, ascunse discret în spatele capacului

www.retroboutique.ro
Pictat manual, cu model romantic

Spații de depozitare sunt suficiente – trei sertare pentru articole tipice de papetărie, și spațiul de lucru pentru laptop, ascuns în spatele unui capac ce glisează pentru a păstra o atmosferă discretă. Materiale: lemn de paulownia, lemn stratificat și MDF. Dimensiuni: lungime 68cm, lățime 50cm, înălțime 105cm. Face parte din colecția Shabby Roses și are finisaj patinat. Iată  perfectă sursă de inspirație!