logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

A început imm Spring Edition!

Se desfășoară la Köln și o echipă MagMob este deja prezentă pentru a descoperi „cu propriii ochi” cum iau naștere trendurile anului 2024 în materie de design pentru casă. imm Spring Edition reprezintă deja un succes în ce privește rata de participare a expozanților: 720 de companii din întreaga lume.

A început imm Spring Edition!
Andreea Chiru  |  05 Iunie 2023

imm Spring Edition are loc în perioada 4-7 iunie și a fost plănuit de organizatori în jurul a două mari teme: Home segment, respectiv Pure Galleries. Home Segment cuprinde trei mari domenii de interes – Home Scenes, Home Sleep, Home Settings – iar rata de participare a expozanților denotă un nivel de interes crescut. Și-au anunțat prezența câteva dintre brandurile cele mai mari ale lumii din domenii și acestora li s-au alăturat și 300 de companii producătoare din Asia, dornice să revină pe scena internațională după absența provocată de anii pandemici.

Pure Galleries își trage originea din formatul specific expozițiilor de artă, înlocuind însă arta cu designul și transformând Köln-ul în capitala inovațiilor în ce privește designul de interior. În cadrul acestui format are loc și expoziția Design for Decades, în cadrul căreia zece mari branduri internaționale expun piese iconice în contextul economiei circulare, devenite punctul central al acestui eveniment internațional.

www.imm-cologne.com

„Suntem încredințați că ne vom bucura cu toții de această experiență în zilele care urmează”, a declarat Bernd Sanden, director al imm Spring Edition. „Vremea pare să țină cu noi, întreg orașul a intrat în febra amenajării, iar locul de desfășurare a târgului a devenit epicentrul industriei de mobilă în aceste zile”.

imm Spring Edition reprezintă o inițiativă de relansare a ediției imm cologne din ianuarie 2024 și se va desfășura o singură dată. „Pe parcursul celor patru zile, fiecare vizitator va avea ocazia de a experimenta și de a contribui la modelarea relansării imm cologne.”, se arată în comunicatul de presă al organizatorului.
Echipa MagMob prezentă la fața locului va reveni cu impresii și fotografii în zilele care urmează.

Publicitate
Publicitate