logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Hangar60 – un bar pentru petreceri reușite

Tot a venit vara și petrecerile se mută în aer liber, fie că e vorba de petreceri office sau petreceri private. Cei de la Trend Furniture întâmpină acest sezon vesel cu o propunere de mobilier inspirată de nevoia unei atmosfere selecte în jurul barului. Este vorba despre Hangar60, o piesă care strălucește la propriu.

Hangar60 – un bar pentru petreceri reușite
Andreea Chiru  |  02 Iunie 2023

Hangar60 reprezintă cea mai nouă variantă de mobilier modular pentru petreceri de la Trend Furniture. Strălucește la propriu în sensul că dincolo de funcționalitatea specifică are și meritul de a putea fi aprinsă, devenind o piesă de mobilier luminos, ideală pentru petreceri târzii în noapte. Se compune din mai multe module de formă circulară, șase la număr, și poate fi prevăzut cu o chiuvetă. „Este disponibil un kit pentru lavoar de mână, care include un blat pregăurit din HPL, robinet, chiuvetă și conductă de scurgere.”, se arată pe pagina produsului.

www.trendfurniture.ro

Barul Hangar60 de la Trend Furniture este fabricat dintr-un material rezistent la condiții outdoor, dar la fel de bine își găsește utilitatea în spații indoor, fiind deci simplu de folosit pe toată durata anului. Producătorul îl recomandă în special pentru plaje și piscine, datorită designului modern, adaptabil unei atmosfere estivale. Poate fi comandat în variantă luminoasă ori în variantă de culoare, existând mai multe nuanțe la dispoziția cumpărătorului: albastru, antracit sau gri deschis. Dimensiuni: înălțime de 110 cm, lățime de 82 cm.

www.trendfurniture.ro

Însă pentru folosirea barului Hangar60 pe timpul verii, modelul luminos ni se pare cel mai inspirat, întrucât contribuie la atmosfera unei petreceri până târziu în noapte, atât ca piesă de mobilier, cât și ca soluție de iluminat. În ce privește detaliile modelului cu lumină, și aici clientul poate opta între mai multe variante: cu lumină albă, cu fir sau fără fir, cu lumină colorată, fără fir.

Hangar 60 te provoacă vara aceasta la distracție fără limite.

Publicitate
Publicitate