logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ambiente: tendințe INEDITE în amenajările interioare

Designerii de amenajări interioare au impus un nou trend cu ocazia târgului Ambiente de la Frankfurt. Se cheamă "simplitate" și este complet lipsit de culoare. Nici măcar contrastul nu îl caracterizează.

ambiente1-1250
Noul trend lansat la târgul Ambiente Frankfurt 2016 redefinește eleganța în amenajările interioare - Ambiente-blog.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Mai 2016

Ambiente este cel mai important târg european pentru bunurile de consum și se organizează anual la Frankfurt de către Messe Frankfurt. Revista Magazinul Mobilei a fost prezentă în 2016 la târgul Ambiente, prin redactorul șef Imre Zilahi.

Desfășurat sub forma unui eveniment de interacțiune între cele mai noi tendințe de amenajări interioare, târgul Ambiente din Frankfurt este o rampă de lansare a trendurilor neașteptate. Inedit este termenul ce descrie cel mai bine bunurile de consum expuse.

1.    Anul 2016 a marcat lansarea unei noi tendințe în ce privește mobila și decorațiunile interioare. Alb&Gri este denumirea acestei tendințe, în numele unui nou tip de eleganță – armonie și libertate. Trendul spune că piesele de mobilier și accesoriile decorative trebuie să se limiteze la combinația de alb și gri, indiferent de stilul amenajării, pentru a deveni sofisticat de elegante și prețioase.

www.ambiente-blog.com
Combinația de alb și gri inspiră armonie

2.    Din același trend Ambiente mai face parte și promovarea unui material neconvențional pentru crearea de obiecte de decor: cimentul. Cu ocazia târgului Ambiente 2016, vechile obiecte ceramice de decorare a casei și-au păstrat funcțiile și designul, dar și-au schimbat materialul de lucru. Au fost admirate vase de flori, corpuri de iluminat și alte accesorii create din ciment.

www.ambiente-blog.com
Cimentul înlocuiește ceramica

3.    Noul trend Ambiente, lansat la Frankfurt în 2016, include lemnul natural ca element minor de contrast în realizarea mobilei și decorațiunilor de design interior. Este mai degrabă folosit ca pată de culoare, ca accesoriu, decât ca material principal de confecționare a mobilei și obiectelor decorative din amenajările interioare.

www.ambiente-blog.com
Lemnul, ca material pentru accesoriile vestimentare

Ați primi în casele voastre noul trend? Sau măcar una dintre cele trei aspecte ale sale?

Publicitate