logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cum să alegi căruciorul de bucătărie potrivit

Căruciorul de bucătărie poate lua mai multe forme. Unii producători de mobilă îl vând ca atare, un model standard pe care îl cumperi sau nu. Alți producători caută să răspundă nevoilor speciale ale clientului și îl fac pe comandă.

PH127712_lowres-1247
Căruciorul de bucătărie ușurează depozitarea și traficul în bucătărie - Ikea.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Mai 2016

Căruciorul de bucătărie este un "accesoriu" modern pentru bucătăriile din România, de-a dreptul multifuncțional. Se confecționează din lemn masiv, inox sau plastic. Ca design, variantele de model sunt infinite.

 

FUNCŢIILE CĂRUCIORULUI

Cele mai simple cărucioare de bucătărie sunt… chiar cărucioare de bucătărie. Găsiți la Ikea modele ideale pentru bucătăriile oricât de mici și sunt și practice pentru că au mai multe rafturi de depozitare estetică a fructelor și legumelor.

www.ikea.com/ro/ro/
Dimensiunile și funcțiile unui cărucior sunt la alegerea clientului

Cei de la Szel-Mob creează însă cărucioare de bucătărie ceva mai complexe, care îmbină funcția de depozitare a alimentelor cu cea de blat de lucru. Este vorba despre cărucioare cu insulă inclusă, ceea ce este o soluție de amenajare pentru bucătăriile lipsite de spațiu generos. Unele modele de cărucior de bucătărie de la Szel-Mob funcționează și ca masă de bucătărie, cu spațiu de luat micul dejun, spre exemplu.

www.ikea.com/ro/ro/
Mânuirea unui cărucior de bucătărie este foarte simplă, datorită sistemului de roți

www.ikea.com/ro/ro/
Un cărucior de bucătărie poate fi integrat ca și funcție unei alte piese de mobilier

AVANTAJELE CĂRUCIORULUI DE BUCĂTĂRIE

•    Cărucioarele de bucătărie sunt prevăzute cu sistem de rotile, ceea ce le face ușor de manevrat și foarte mobile, în funcție de necesitățile gospodinei. Un cărucior de bucătărie poate fi ținut sub masa de bucătărie atunci când nu e folosit sau poate fi înghesuit între două corpuri de mobilier. Când ai nevoie de el, îl tragi ușor de mâner până în apropierea spațiului de lucru.

•    Cărucioarele de bucătărie sunt ușor de integrat oricărui stil de bucătărie, pentru că majoritatea producătorilor le confecționează cu design neutru, tocmai pentru a se adapta ușor bucătăriilor personalizate.

•    Cărucioarele de bucătărie speculează spațiul la maximum, ținând loc și de cămară cu rafturi, și de blat de lucru atunci când sunt dotate cu așa ceva. Realizat pe comandă, un cărucior de bucătărie poate juca mai multe funcții deodată.

Publicitate