logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Caro & Diego: mobilă pentru adevărata relaxare

Caro și Diego sunt două șezlonguri de interior, marca Casa Rusu, ce fac parte din generația de mobilier modern, cu accent pe nevoia de confort și relaxare. Designul celor două modele este elegant, potrivit încăperilor cu stil.

casa_rusu_sezlong_caro_si_diego-1242
Prețul șezlongului variază în funcție de materialul preferat de client - Mobilacasarusu.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Mai 2016

Şezlongurile Caro și Diego satisfac nevoia de relaxare, fiind mobila ideală pentru petrecerea orelor în poziție șezândă, cu o carte în mână sau urmărind un film la televizor. Forma copiază poziția trupului în clipe de destindere. Designul fluid al șezlongurilor Caro și Diego de la Casa Rusu contribuie la crearea unei atmosfere tihnite, dar în interpretare tinerească, modernă.

www.mobilacasarusu.ro
Şezlong Caro Casa Rusu, pentru livinguri luminoase și vesele

Şezlongurile Caro și Diego au structura lemnoasă din cherestea de fag și brad, picioarele de susținere sunt din plastic, iar șezutul este confecționat din spumă poliuretanică pe suport de chingi elastice. Tapițeria poate fi comandată de client din două variante: imitație de piele sau stofă. Şezlongurile Caro și Design de la Casa Rusu se curăță ușor, numai cu o cârpă umezită. Nu se pot folosi substanțe chimice de curățare.

www.mobilacasarusu.ro
Şezlong Diego Casa Rusu, pentru livinguri sofisticate

Diferențele dintre cele două modele sunt minore: șezlongul Caro este îmbrăcat în tapițerie de culoare roz, în vreme ce șezlongul Diego e ceva mai sobru, de culoare neagră; altă diferență ține de design – șezlongul Diego e prevăzut cu picioare metalice la spate, pe când șezlongul Caro nu dispune de piciorușe de sprijin. Relaxare plăcută!

Publicitate
Publicitate