logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cămara Boierului: cum să dai GUST mobilei HoReCa

Cămara Boierului este un proiect tipic românesc, ca design și materiale, și aparține hotelului Hilton din Sibiu. Este unul dintre restaurantele cele mai autentic românești din oraș. Mobilierul e pe măsura bucatelor. Sau invers.

schoesswender_1_camara_boierului-1239
Atmosferă tradițională: specialități românești și mobilier rustic - Lifestyle-travelclub.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Mai 2016

POVESTEA PRODUCĂTORULUI: Schoesswender reprezintă marca sub care un producător de mobilă din România reușește de 15 ani de zile să exporte mobilă de calitate, din lemn masiv, în țări occidentale precum Germania, Austria, Italia și Elveția. Grație succesului și experienței acumulate, Schoesswender a început să producă mobilă unicat și pentru industria HoReCa din România. Printre hotelurile și pensiunile deja mobilate de Schoesswender, amintim: Hotel Făgăraș, Pensiunea Albota, Miruna Hotel din Poiana Brașov, Hotel Bran, Hotel Perla Păltinișului sau Pensiunea Stupini.

lifestyle-travelclub.ro
Arhitectură românească, inspirată de tradiție și dragoste pentru lemn

lifestyle-travelclub.ro
Cămara Boierului: petreceri românești în stil tradițional

PROIECT HOTEL HILTON SIBIU. Cămara Boierului din cadrul hotelului Hilton, Sibiu, este unul dintre proiectele cele mai "gustoase". A fost mobilat cu piese de mobilier din lemn masiv, cu design rustic, în ton cu atmosfera mâncărurilor servite – bunătăți din Transilvania.

lifestyle-travelclub.ro
Simplitate românească în mobilier HoReCa

MOBILIER SCHOESSWENDER: Scaunele și mesele Schoesswender pentru Cămara Boierului sunt inspirate de forme geometrice simple, ce onorează lemnul, imitându-i sobrietatea și punându-i în valoare textura. Piesele de mobilier HoReCa Schoesswender sunt vopsite cu un lac incolor. Modelul de spătar al scaunelor de la Cămara Boierului s-a inspirat din mobila tradițională românească. Mesele sunt robuste, încăpătoare și foarte stabile, datorită lemnului masiv greoi și picioarelor late.

www.schoesswender.ro
Atmosferă rustică, prin designul natural al mobilei

DECOR: Mobilierul Schoesswender din lemn masiv este perfect accesorizat cu accesorii în stilul artei populare – șervete de masă și ștergare cu model popular, prinse pe perete, pentru o atmosferă autentic românească.

www.schoesswender.ro
Tavanul este împodobit cu bârne din lemn în aceeași nuanță cu a mobilei rustice

www.schoesswender.ro
Scaunele înalte sunt de două feluri: cu brațe laterale și fără

Publicitate