logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Szel-Mob: cele mai colorate dormitoare rustice

Deși adevăratul stil rustic presupune mobilier din lemn masiv în nuanțe cât mai apropiate de cele pământii, Szel-Mob produce mobilă pentru dormitor în culori aprinse și extrem de vesele.

szelmob-1225
Explozie de culori într-o piesă rustică - SzelMob.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Mai 2016

STIL: Dormitoarele de la Szel-Mob sunt vioaie și tinerești, extrem de practice prin prisma pieselor de mobilier prevăzute cu spații de depozitare bine organizate și destul de numeroase. Szel-Mob respectă regulile de design ale stilului rustic, prin forme robuste, însă culorile sunt puternice, variate și iau ochii.

MATERIALE: Lemnul masiv de pin și stejar este baza de lucru a echipei Szel-Mob. Toate piesele de mobilă Szel-Mob se confecționează exclusiv din lemn masiv, ceea ce le asigură o viață îndelungată și o greutate apreciabilă. Încercați numai să împingeți un pat de la Szel-Mob! Nu prea veți reuși.

PIESE RUSTICE ŞI COLORATE

Noptierele Szel-Mob sunt capabile să dea întreg farmecul unui dormitor, prin cochetăria culorilor și designul ghiduș. Totuși, sunt piese de mobilier trainice, dotate cu spații de depozitare numeroase. Fiecare client alege culoarea preferată dintr-o gamă de 60 nuanțe puse la dispoziție de Szel-Mob.

www.szelmob.ro
Noptieră rustică pentru vise electrizante

www.szelmob.ro
Noptieră rustică pentru genul feminin

www.szelmob.ro
Noptieră rustică cu funcție de comodă, plină de sertare!

www.szelmob.ro
Noptieră rustică cu rol de vedetă, grație culorii intense

Paturile Szel-Mob dispun de cadru din lemn natural, uneori lăcuit, alteori vopsit, sunt prevăzute cu picioare și cu tăblii înalte, uneori și la cap, și la picioare. Câteva modele de paturi Szel-Mob au inclus un sistem de depozitare a așternuturilor sub forma sertarelor de pat. Culorile variază – unele sunt în nuanțe cât mai naturale, altele sunt vopsite în culori vii, pastelate.

www.szelmob.ro
Pat rustic matrimonial, extrem de vesel

www.szelmob.ro
Pat rustic, cu picioare înalte

www.szelmob.ro
Pat rustic, cu dotări moderne: sertare cu butoni

Lădițele de zestre Szel-Mob sunt elementele cele mai autentice pentru stilul rustic, amintind de viața simplă de munte și fiind o soluție practică ce poate înlocui dulapul tradițional. Lădițele de zestre Szel-Mob se pot comanda ca piese rustice moderne (în combinații de culori neutre și cu un finisaj desăvârșit) sau piese rustice autentice (cu un finisaj antichizat și în culori pastelate, inspirate de stilul rustic provensal).

www.szelmob.ro
O ladă de zestre, plină de secrete... vestimentare

www.szelmob.ro
Lădiță de zestre rustică, în două culori

www.szelmob.ro
Lădiță de zestre rustică, cu finisaj antichizat

Publicitate