logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Moir: cum să dai stil terasei tale, în zilele de plajă

Mobilierul pentru terase devine un domeniu tot mai emancipat. Cine mai face plajă, chiar și pe terasa de acasă, pe un banal prosop întins pe jos, lângă piscină? O soluție pe cât de elegantă, pe atât de inedită o reprezintă covoarele de plajă Moir.

moir-1214
Terasa din jurul piscinei de acasă, mobilată cu stil - Moir.ro
Andreea Chiru  |  17 Mai 2016

STIL: Covoarele de plajă Moir sunt inspirate de stilul glamour al vedetelor de la Hollywwod și garantează teraselor românești un aspect sofisticat, fiind și extrem de practice. Predomină modelele geometrice, formele îndrăznețe și combinații de culori ce atrag privirea. Datorită designului de inspirație VIP, covoarele de plajă Moir au și efect estetic, ca accesorii decorative.

www.moir.ro
Model You and Me

www.moir.ro
Model You and Me, loc sub soare pentru cupluri

DIMENSIUNI: Covoarele de plajă marca Moir au dimensiuni foarte mari, între 2 și 4,5 metri lungime, asigurând locuri de plajă pentru mai mult de o persoană. În acest fel, devine inoportună prezența altor piese de mobilă pentru exterior. Deci investiția în mobilarea terasei sau spațiului din jurul piscinei se reduce substanțial. Pe un covor Moir te poți întinde cu totul sau îți poate folosi ca suport pentru cap.

www.moir.ro
Model Overlap

www.moir.ro
Model Overlap, și practic, și estetic 

MATERIALE: Covoarele de plajă Moir sunt confecționate din fibre de polietilenă, rezistente la razele UV, putând fi lăsate în soare pe parcursul întregii zile, fără a afecta intensitatea culorilor sau geometria modelului.

www.moir.ro
Model Twist and Shout

www.moir.ro
Model Twist and Shout, accesoriu pentru spații sub cerul liber

MODELE: Covoarele de plajă Moir sunt disponibile predominant cu forme geometrice și combinații de maxim trei culori. Nuanțele sunt intense și contrastante, dând un plus de culoare și personalitate terasei de acasă sau spațiului din jurul piscinei.

www.moir.ro
Model Moonbeam

www.moir.ro
Model Marquis în două culori elegante, alb și negru

www.moir.ro
Model Marquis în trei culori

Publicitate
Publicitate