logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Scaunul Xuman, cu X de la eXtravaganță

Pentru mobilier, sursa de inspirație pare infinită. Echipa de designeri de la 201 Design Studio a transformat o simplă literă din alfabet într-o piesă de mobilier sofisticată, modernă și originală.

xuman-1210
Xuman, scaun cu poftă de citit - 201designstudio.ro
Andreea Chiru  |  16 Mai 2016

Scaunul denumit Xuman de cei de la 201 Design Studio este o combinație între mobilă și litere. Litera X se regăsește ca laitmotiv și unic șablon al scaunului care la o primă vedere poate părea mai degrabă o sculptură decorativă.

Scaunul Xuman de la 201 Design Studio exprimă creativitatea designerului, fiind conceput sub forma unei fâșii ce ia diferite forme, modelând astfel produsul într-o piesă de mobilier perfect utilizabilă. Indiferent din ce unghi îl admiri, scaunul Xuman provoacă ochiul și imaginația în egală măsură. Este o piesă de mobilier cu mai multe fețe – toate la fel de îndrăznețe.

www.201designstudio.ro
Scaunul Xuman, din spate

www.201designstudio.ro
Litera X, sucită și răsucită

Culoarea puternică, de galben roșiatic, îl pune în lumina reflectoarelor, la fel de hotărât ca și forma. Scaunul Xuman de la 201 Design Studio are dimensiuni standard și se recomandă spațiilor tinerești, amenajate cu alte produse de design, într-o atmosferă plină de creativitate și piese unicat. Designerii de la 201 Design Studio garantează robustețea și stabilitatea scaunului Xuman, în ciuda aspectului său filiform.

www.201designstudio.ro
Xuman, o piesă vedetă

Publicitate
Publicitate