Scaunul Xuman, cu X de la eXtravaganță

Pentru mobilier, sursa de inspirație pare infinită. Echipa de designeri de la 201 Design Studio a transformat o simplă literă din alfabet într-o piesă de mobilier sofisticată, modernă și originală.

 +4
Xuman, scaun cu poftă de citit - 201designstudio.ro
  |  

Scaunul denumit Xuman de cei de la 201 Design Studio este o combinație între mobilă și litere. Litera X se regăsește ca laitmotiv și unic șablon al scaunului care la o primă vedere poate părea mai degrabă o sculptură decorativă.

Scaunul Xuman de la 201 Design Studio exprimă creativitatea designerului, fiind conceput sub forma unei fâșii ce ia diferite forme, modelând astfel produsul într-o piesă de mobilier perfect utilizabilă. Indiferent din ce unghi îl admiri, scaunul Xuman provoacă ochiul și imaginația în egală măsură. Este o piesă de mobilier cu mai multe fețe - toate la fel de îndrăznețe.

 +4 www.201designstudio.ro Scaunul Xuman, din spate

 +4 www.201designstudio.ro Litera X, sucită și răsucită

Culoarea puternică, de galben roșiatic, îl pune în lumina reflectoarelor, la fel de hotărât ca și forma. Scaunul Xuman de la 201 Design Studio are dimensiuni standard și se recomandă spațiilor tinerești, amenajate cu alte produse de design, într-o atmosferă plină de creativitate și piese unicat. Designerii de la 201 Design Studio garantează robustețea și stabilitatea scaunului Xuman, în ciuda aspectului său filiform.

 +4 www.201designstudio.ro Xuman, o piesă vedetă


Publicitate

Măsuțe Ecomatrix în topurile turistice

Ecomatrix a transpus în mobilier pasiunea pentru topurile turistice. Ţi-a rămas inima într-un anumit oraș al lumii pe care l-ai vizitat? În loc de suvenir, poți avea acasă o măsuță care să-ți păstreze vii amintirile.

 +5
 MagMob
Ecomatrix - măsuțe în funcție de orașul preferat
  |  

Măsuțele de la Ecomatrix fac parte dintr-o colecție cu nume ce te plimbă prin cele mai frumoase orașe ale lumii. Fiecare model este inspirat de atmosfera specifică unui oraș sau altul. Periplul începe în Europa și se sfârșește în America. Colecția de la Ecomatrix ne duce peste tot.

Măsuță Porto de la Ecomatrix amintește de Portugalia cea pitorească, cu un design aproape rustic, robust și simplu. Modelul standard este din lemn masiv de stejar, dar poate fi comandată și din lemn de pin. Variantele de finisaj sunt numeroase, de la finisaj antichizat până la cel lucios, pe bază de ulei. Se potrivește de minune pe o terasă acoperită.

 +5 www.ecomatrix.ro Model Porto

Măsuta Oslo de la Ecomatrix are un design extrem de simplu, parcă dintr-o bucată, iar principalul său farmec constă în materialul de lucru - lemn de stejar refolosit. Producătorul îl recomandă în variantă de finisaj natural, dar există și alte variante, la alegerea clienților. Se potrivește într-o amenajare de tip scandinav, în zona de dining.

 +5 www.ecomatrix.ro Model Oslo

Măsuța Toronto de la Ecomatrix este confecționată, la alegere, din lemn de stejar sau pin și se bucură de un design rustic cochet, datorită picioarelor cu bază ușor rotunjită. Este o masă impunătoare ca prezență, ce îmbogățește încăperea și îndeamnă parcă la mese îmbelșugate, cu mâncare gătită în casă.

 +5 www.ecomatrix.ro Model Toronto

Măsuța Washington de la Ecomatrix pare inspirată de stilul colonial, cu un design elegant și pretențios prin bogăția lemnului masiv. Blatul dreptunghiular se sprijină maiestuos pe un picior puternic, cu baza în formă de cruce. Este o piesă de mobilier demnă de admirație, astfel că i-ar sta cel mai bine într-un birou sau ca obiect de decor într-un hol somptuos.

 +5 www.ecomatrix.ro Model Washington

Toate modelele Ecomatrix prezentate sunt confecționate din lemn de mai multe esențe, lemn refolosit. În acest fel, fiecare măsuță devine și mai importantă, prin prisma trecutului pe care îl ascunde în fibra lemnului.
 


Macaron - aroma dimineților perfecte

Aramis Feeling continuă să răsfețe pe românii cu colecții dulci de mobilier. Fotoliul Macaron e o jucărie pentru adulți - comodă, colorată și modulară. Face impresie bună la musafiri și ușurează diminețile în care am prefera să mai lenevim în pat.

 +5
Macaron, un fotoliu pentru clipe dulci - Aramisfeeling.ro
  |  

Fotoliul Macaron de la Aramis Feeling face parte din colecția mobilei modulare pentru sufrageriile moderne ale românilor. Are două funcții - de fotoliu și taburet. Ca fotoliu, asigură confort maxim atunci când savurăm cafeaua de dimineața, cu ochii încă visători. Iar ca taburet, Macaron de la Aramis Feeling e perfect pentru o atmosferă veselă de petrecere a timpului cu prietenii. Ocupă spațiu puțin, nu e pretențios din punct de vedere estetic și poate fi mutat cu ușurință dintr-un colț al încăperii în altul - cântărește doar 4 kilograme.

 +5 www.aramisfeeling.ro Macaron - taburet roșu

 +5 www.aramisfeeling.ro Macaron - fotoliu roșu

Fotoliul Macaron de la Aramis Feeling este confecționat din burete cu duritate ridicată, oferind ergonomie pentru o poziție sănătoasă a spatelui. Atunci când este în poziție de taburet, merge folosit și ca măsuță de joc de cărți sau spațiu de depozitare a revistelor. Din punct de vedere al cromaticii și textilei, fotoliul Macaron de la Aramis Feeling este disponibil în trei variante de stofe - țesătură, microfibră și stofă impermeabilă. Gama de culori este foarte variată și există și posibilitatea de a comanda fotoliul Macaron printr-o combinație de două culori. Vestea bună? Dacă nu te împaci cu el, îl poți returna în 30 de zile. Fără supărare!

 +5 www.aramisfeeling.ro Macaron - variantă de fotoliu cu vanilie

 +5 www.aramisfeeling.ro Macaron - variantă în combinație de culori


Publicitate

Colecţia Spa – mobilă pentru spirit

Lemnul şi sticla, combinate în aşa fel încât să exprime o stare de linişte, caracterizează colecţia Spa de la Corom şi are marele dar de a îmbina nu doar materiale prime, ci şi idei de design. Producătorul de mobilă din România lucrează cu designeri francezi.

 +5
Stejar sub soare - Corom-mobila.ro
  |  

Colecţia Spa se adresează amenajării pentru camerele de zi şi conţine piese pentru toate activităţile desfăşurate într-un living modern – socializare, cinat, relaxare şi... depozitare. Produsele care fac parte din colecţia Spa de la Corom sunt măsuţe de cafea, masă cu scaune, comodă tv, dulap cu patru uşi şi bibliotecă.

 +5 www.corom-mobila.ro Masa cu extensie

Designul este reuşit, original, prin prisma felului în care sticla de culoare neagră este integrată ca accesoriu lemnului de stejar. Avem în faţa ochilor o mobilă robustă, impunătoare, şi totuşi cochetă. Comoda TV a colecţiei Spa de la Corom are două uşi culisante şi trei poliţe din lemn, în vreme ce dulapul e prevăzut cu poliţe de sticlă pentru un efect vizual elegant.

 +5 www.corom-mobila.ro Dulap pentru living-room


Pentru pauza de cafea, colecţia Spa propune două variante de măsuţe de cafea – rectangulară şi pătrată. Biblioteca Spa este suplă, uşor de integrat într-un spaţiu redus ca suprafaţă, şi are rafturi pentru expunerea obiectelor decorative şi dulăpior cu uşă pentru depozitarea obiectelor pe care nu dorim să le lăsăm la vedere.

 +5 www.corom-mobila.ro Mobilier pentru tv sau comodă - la alegere

 +5 www.corom-mobila.ro Masă cu scaun - birou sau pentru servit cina

Corom este unul dintre producătorii români de mobilă cu succes foarte mare la export. Calitatea mobilei din stejar masiv i-a cucerit pe străini, iar designul original, ce asigură colecţii unicat, face cinste industriei de profil din România.


Materia: mobila românească levitează

Cu toate că producătorul poartă numele Materia, setul Nordo pare dezbrăcat de neputințele materiei. Pare că plutește. Setul conține o masă înaltă și o măsuță de cafea, plus o bancă. E mobilă din România.

 +4
Cum e posibil? Itsmateria.com
  |  

Setul Nordo face parte din noua generație de mobilă românească ce îmbină tradiționala prețuire a lemnului masiv cu designul ultramodern, al formelor cu mai multe fețe. Echipa Materia propune românilor un stil futurist și sofisticat în cadrul căruia esența lemnului masiv e cea care contează, în vreme ce celălalt material folosit are doar rol de suport vizual și estetic.

 +4 www.itsmateria.com

Setul Nordo de la Materia se compune dintr-o masă lungă și o bancă, completate pentru momentele de tihnă ale zilei cu o măsuță mai mică, de cafea, creată după același model. Designerii Materia au folosit lemn de stejar pentru blatul mesei și șezutul băncii, în timp ce picioarele meselor și băncii sunt din material acrilic, transparent și foarte rezistent, dar care creează iluzia unei lipse a oricărui punct de sprijin.

 +4 www.itsmateria.com

Privit de la distanță, setul Nordo de la Materia levitează. Dimensiunile se pot realiza pe comandă, în funcție de necesitățile fiecărei încăperi. Modelul standard al setului Nordo de la Materia are dimensiuni generoase: 260cm x 90cm pentru masa înaltă și banca aferentă.