logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Birou Opera pentru acasă

Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Mai 2016

Biroul Opera, disponibil prin Casa Decor, se potrivește caselor spațioase, într-o amenajare clasică și totuși actuală. Este un birou directorial, compus din mai multe piese apte de a asigura atât atmosfera necesară lucrului, cât și discuțiilor business.

www.casadecor.ro

www.casadecor.ro

www.casadecor.ro

Biroul Opera de la Casa Decor cuprinde mai multe piese: biroul propriu-zis, confecționat din lemn masiv, în formă geometrică sobră, dar cu numeroase spații de depozitare, sub forma sertarelor și dulăpioarelor laterale; scaunul de birou ergonomic, din piele (în armonie cu detaliile ornamentale de pe partea posterioară a biroului), dotat cu picior metalic îmbrăcat în material cu aspect de lemn și deplasabil cu ajutorul sistemului de roți; biblioteca ce funcționează ca spațiu foarte generos pentru depozitarea dosarelor și actelor, dotat atât cu rafturi, cât și cu dulap cu ușă, confecționat din același material ca și biroul; măsuța de cafea, pentru întâmpinarea partenerilor de discuții într-o atmosferă inspirată de farmecul unui stil rustic adaptat spațiilor urbane.

www.casadecor.ro

www.casadecor.ro

www.casadecor.ro

Biroul Opera de la Casa Decor este ultramodern, în ciuda aspectului impozant, de piesă clasică. Dispune de camuflare a cablurilor necesare pentru echipamentul de lucru – laptop și telefon, prizele fiind și ele ascunse într-un spațiu pitulat într-unul dintre colțurile piesei de mobilier.

Biroul Opera de la Casa Decor se potrivește unor activități intelectuale, grație designului elegant și creativ, dar mai ales este ideal pentru cei care lucrează de acasă, prin prisma numeroaselor elemente de mobilier și a dimensiunilor generoase.

www.mobilacasarusu.ro

www.casadecor.ro

 

Publicitate