logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Kuma: altfel de lavoar în baie

Designul îndrăzneț, cu forme neobișnuite, chiar surprinzătoare, este caracteristic și băilor, chit că în România această încăpere este cel mai adesea tradițională. Lavoarele de la Kuma sunt soluția de emancipare a băii.

lavoar_kuma-1193
O baie ultramodernă nu înseamnă obligatoriu o baie mare - Kumaromania.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Mai 2016

Înființată în anul 1998, Kuma Romania are o fabrică de producție la Bănești, județul Prahova, și oferă românilor posibilitatea de a-și reinventa băile cu ajutorul unor obiecte sanitare deosebite ca formă și funcționalitate.

Lavoarele Kuma sunt integrate stilului nordic, minimalist, și se potrivesc ca o mănușă băilor mici, înghesuite, ce caracterizează o mare parte a locuințelor private din România. Secretul lor ține de designul pe cât de simplu, pe atât de revoluționar – forme geometrice redesenate, regândite în raport cu suprafață redusă a băii.

www.kumaromania.ro
Design ingenios, pentru specularea spațiului

Majoritatea modelelor de lavoar Kuma sunt supuse unui proces de personalizare la cererea clientului – ca dimensiuni și chiar forme. Bolurile însă au dimensiuni standard, customizarea realizându-se la nivelul celorlalte elemente ale lavoarului – blat și picior (acolo unde e cazul).

www.kumaromania.ro
O chiuvetă poate arăta și ca altceva decât chiuvetă

Vă prezentăm în continuare câteva dintre modelele cele mai neobișnuite ale lavoarelor Kuma, capabile să schimbe aspectul băii și să-i ofere un look modern, actual, chiar futurist, fără a da impresia de baie micuță.

www.kumaromania.ro
Model Kuma Rippel

www.kumaromania.ro
Model Kuma Delta

www.kumaromania.ro
Model Kuma Eclipse

www.kumaromania.ro
Model Kuma Epic

www.kumaromania.ro
Model Kuma Lake

 

Publicitate
Publicitate