logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Bilet ne-am luat spre Vietnam?

HawaExpo anunță cel mai mare târg de export de mobilă din Vietnam pentru luna martie 2024, la vor expune mai mulți producători vietnamezi de calitate. Organizatorul promite să surprindă vizitatorii internaționali cu produse „wow” și oferte de nerefuzat.

Bilet ne-am luat spre Vietnam?
Publicitate
Zilahi Imre  |  22 Ianuarie 2024

Ho Chi Minh City – fostul Saigon – va fi destinația aproape obligatorie pentru cei ce fac afaceri cu mobilă pe plan global: în perioada 6-9 martie 2024 HawaExpo va atrage mii de vizitatori din întreaga lume. În regiunea ASEAN (compusă din zece țări din Asia de Sud-Est) târgul vietnamez este considerat unui din cel mai inovator eveniment, care aduce „vitalitate prin noutate”.

Organizatorul își propune să creeze tuturor participanților un mediu ideal pentru atingerea obiectivelor lor de afaceri, valorificând atuurile Vietnamului, țara aflată pe locul 6 în clasamentul global în topul exportatorilor de mobilă.

O listă impresionantă de expozanți revigoranți

Sunt așteptări ca până în 2023 Vietnamul să raporteze peste 5.000 de întreprinderi care lucrează în domeniul lemnului și al mobilei. Cunoscute pentru flexibilitatea lor, adaptarea rapidă și dinamismul în inovare, acestea sunt acum capabile să satisfacă o varietate de cereri. Cu scopul de a aduce mai multe întreprinderi locale și cumpărători internaționali într-o singură platformă, în perioada 6-9 martie 2024, HawaExpo va deschide pentru mobiliști cel mai mare eveniment de networking din Vietnam.

Vor fi prezente 700 de companii expozante, dintre care peste jumătate expozanți noi cu produse fabricate în Vietnam, și se așteaptă la aproximativ 30.000 de vizitatori din întreaga lume. Târgul va acoperi un total de 56.000 mp.

HawaExpo 2024 colaborează cu parteneri din turism pentru a oferi vizitatorilor externi facilități pentru cazare, transport și chiar distracție, cum ar fi turul gratuit al orașului Ho Chi Minh City, fostul Saigon. Până în data de 05.03.2024 cei care ce înregistrează pe pagina de internet a târgului, primesc biletul de intrare gratuit. Oportunitate excelentă pentru exportatori și clienții acestora de a-și lărgi rețeaua de afaceri, HawaExpo 2024 promite să se ridice la nivelul așteptărilor cu un eveniment de talie mondială.

Vizitați
www.hawaexpo.com
pentru înregistrare gratuită și mai multe detalii.

Publicitate
Publicitate