logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Carlo Giobbi predă conducerea târgului SICAM copiilor săi

„A sosit momentul să deschid porțile pentru a doua generație în conducerea SICAM, de acum Carolina și Michele se vor implica într-un mod și mai direct în gestionarea acestui frumos târg care, datorită expozanților și vizitatorilor care ne aleg în fiecare an, a devenit un punct de referință consolidat în calendarul internațional al expozițiilor” — anunța în toamna lui 2023 Carlo Giobbi, fondatorul SICAM, la conferința de presă de deschidere a SICAM de anul trecut.

Carlo Giobbi predă conducerea târgului SICAM copiilor săi
Publicitate
Zilahi Imre  |  15 Februarie 2024

Organizată la Pordenone (regiunea Vicenza, nordul Italiei) în luna octombrie a fiecărui an, expoziția internațională de componente, accesorii și semifabricate pentru industria mobilei a devenit în cei 15 ani trecuți de la prima ediție din 2009 cel mai așteptat eveniment al industriei. Formatul unic și modul extrem de exigent în care este organizat face din SICAM un model demn de urmat. La acest târg nici cele mai mari branduri nu au posibilitatea să construiască standuri impozante pentru a-și demonstra puterea financiară – dimensiunea maximă a standurilor este limitată pe orizontală de către organizator, iar pe verticală de plafonul fals din mesh. Astfel accentul cade pe varietatea și calitatea produselor expuse, atenția vizitatorilor fiind ghidată spre elementele de inovație.

Conceptul

ce stă la baza succesului SICAM a fost creat de Carlo Giobbi, un profesionist cu calități de bun negociator, vorbitor fluent al mai multor limbi cu circulație internațională, un om de afaceri extrem de încăpățânat în implementarea perfectă a viziunii sale. Carolina Giobbi și Michele Giobbi au fost alături de tatăl lor în creșterea afacerii de familie, iar transferul sarcinilor de conducere a târgului e un proces natural și apreciat în mediul de afaceri european. Carlo Giobbi a ținut să precizeze că nu este vorba de o predare de ștafetă completă, el rămânând în managementul firmei Exposicam, însă grosul muncii va fi dus de noua generație.

Omul care a știut din start, cui îi va preda ștafeta. | Carlo și Carolina Giobbi | Foto: 15.10.2013, MagMob

”Trebuie să privim spre viitor, demonstrând că avem voința și energia necesare pentru a ne îmbogăți poziția de punct de întâlnire eficient între oameni cu conținut nou. Viziunea, competențele și experiența Carolinei și a lui Michele ne vor permite, sunt sigur, să continuăm în a oferi cu târgul SICAM o experiență de calitate și o oportunitate de afaceri concretă pentru lumea furnizorilor de accesorii, materiale și componente de mobilier” – a conchis Carlo Giobbi.

Lista expozanților SICAM este online deja din ianuarie 2024, cu zece luni înainte de deschiderea porților evenimentului: este suficient un click pentru a găsi toate companiile care vor fi protagonistele celei de-a cincisprezecea ediții târgului. O listă care va fi actualizată în mod constant cu cele mai recente companii care vor putea găsi spațiu în aglomeratul centru expozițional Pordenone Fiere, unde expoziția se va desfășura în perioada 15-18 octombrie.

 

Sold out

”Suntem încântați să putem publica lista de expozanți din acest an, ca de obicei, cu mult timp înainte de începerea evenimentului” – a confirmat Carolina Giobbi. Și de această dată SICAM va fi ‘sold out’, datorită unei cereri deosebit de mare anul acesta. Mulți parteneri noi – multinaționale și companii de nișă – au ales Pordenone ca fiind locul cel mai potrivit pentru a se prezenta pe o piață internațională și a căuta oportunități de afaceri.”

”Formula noastră este bine cunoscută de toți” – a continuat Carolina Giobbi: “Vrem să fim niște tovarăși de călătorie atenți, care lucrează pentru a asigura un loc în care produsul este în centrul atenției, un incubator de idei și de relații care se nasc din concretețea miilor și miilor de produse expuse, într-o atmosferă easy, prietenoasă, care permite tuturor să se simtă bine, păstrând în același timp rigoarea și eficiența pe care un loc de afaceri trebuie să le păstreze întotdeauna.”

Standul MagMob, pavilionul 5, SICAM 2014

MagMob nu ratează nici o ediție

Pentru editura noastră SICAM e „cel mai animat acvariu” al industriei de mobilă, aici aflăm de la sursă despre produsele nou lansate de brandurile consacrate. Nu am putea emite opinii credibile legate de modul în care mobilierul de orice fel este fabricat, fără a ne documenta în cel mai serios mod posibil. Formatul târgului din Pordenone ni se portivește de minune — aici găsim într-o locație ușor de vizitat un număr extrem de mare de expozanți din Europa, Asia și alte zone ale lumii. Vă recomandăm cu căldură acest eveniment, notați-vă în calendar pentru octombrie 2024 acest drum în Italia. Ne veți găsi în pavilionul 5.

Publicitate
Publicitate