logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Catalogul IKEA: mobilă care aduce fericire

 Catalogul IKEA pe anul 2020 urmează să ajungă în casele românilor în zilele viitoare. Această ediție a fost dedicată mobilierului și accesoriilor care să ajute la amenajarea locuinței într-un mod care să provoace... fericire.

Ikea_INGALILL-4482
Catalogul Ikea pe anul 2020 se concentrează pe mobilă și accesorii pentru un somn odihnitor./Ikea.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Septembrie 2019

Pentru a oferi clienților din întreaga lume produse cât mai satisfăcătoare, noul catalog IKEA este bazat pe raportul anual Life at Home, realizat prin interacțiune directă cu fanii IKEA. În consecință, au fost identificate cinci nevoie emoționale care contribuie la ajustarea mobilierului în așa fel încât să-i facă pe oameni să se simtă fericiți acasă:
1.    Apartenența este despre a te simți că faci parte dintr-un grup de oameni care te acceptă pentru cine ești cu adevărat și despre locuri care te reprezintă.
2.    Proprietatea nu este despre documente și credite ipotecare, ci despre acel sentiment de control asupra spațiului locuit.
3.    Protecția este despre a te simți în siguranță și conectat, nu despre încuietoarea ușii.
4.    Confortul este despre a te simți mulțumit și în largul tău  în mediul în care trăiești.
5.    Intimitatea este despre controlul asupra locului și a modului în care te poți deconecta și medita.

Cele 5 nevoi majore pe care le împărtășim cu toții au constituit punctul de plecare în crearea caselor prezentate în catalogul 2020.

www.IKEA.ro
www.IKEA.ro
www.IKEA.ro

Mai mult, anul acesta se pune mare accent pe nevoia de odihnă a omului modern, iar această nevoie a inspirat IKEA Night Club, un adevărat festival al somnului odihnitor: o serie de evenimente distractive și educaționale (inclusiv preferata tuturor, refacerea sedinței foto pentru coperta catalogului, care de această dată va avea loc în pat!), activități care vor avea loc în magazinele IKEA Băneasa și IKEA Pallady în perioada 11-22 septembrie.

www.IKEA.ro
www.IKEA.ro
www.IKEA.ro
www.IKEA.ro

Publicitate