logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Dizainăr a creat masa Buhnici

Un proiect inedit cum ar trebui să fie mai multe în România: masa Buhnici este rezultatul colaborării dintre o vedetă, un designer și un desăvârșit lucrător în lemn. Cunoscutul vlogger George Buhnici a dorit să aibă o masă pe care s-o folosească drept birou pentru emisiunile sale pe teme de tehnologie.

Publicitate
Zilahi Imre  |  30 August 2019

Aceasta a fost ideea: o piesă de mobilier care să reflecte nevoile practice și estetice ale clientului. Acesta s-a adresat celor de la Dizainăr, care au primit cu entuziasm propunerea. Masa Buhnici a fost inspirată să aplice designul contemporan într-o cheie tradițională, adică funcții destinate unui job bazat pe tehnologie, aplicate unui aspect cât se poate de clasic. Masa Buhnici este lucrată în lemn masiv de stejar și e prevăzută cu elemente de conectică adaptate jobului clientului. Finisajul a fost ales cât mai neutru, lac mat pe bază de apă, pentru a pune în valoare frumusețea și personalitatea lemnului.

www.dizainar.ro

Masa Buhnici e creată din trei bucăți de lemn, îmbinate cu elemente de prindere de tip rândunică – aici se recunoaște aportul arhitectului Ciprian Manda, cel care a executat piesa de mobilier. „„Ne-am dorit să proiectăm #MasaBuhnici ca pe un obiect central al studio-ului de filmare care prezintă cele mai noi tehnologii într-o atmosferă naturală, care denotă calitate, alegeri inspirate și măiestrie – în cazul de față alăturând tradiția prelucrării lemnului și beneficiile vieții moderne. La prima vedere este un contrast între tradiție și modernitate, dar în același timp am creat un echilibru de care psihicul nostru are nevoie pentru a funcționa optim în această eră a ultra-tehnologizării”, a explicat Mihnea Ghilduș, pe site-ul Dizainăr.

www.dizainar.ro

www.dizainar.ro

www.dizainar.ro

www.dizainar.ro

Publicitate
Publicitate