logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Cressent – când masa de bucătărie stă în sertar

În lipsă de spațiu în bucătărie cea care e veșnic sacrificată e masa. Prin Cressent a ajuns însă în România o colecție de mese extractibile care se pot păstra foarte ușor într-unul din sertarele insulei sau chiar dulapului. Colecția poartă denumirea Atim.

extra-4469
 O soluție ingenioasă pentru mesele de bucătărie/Cressent.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 August 2019

Masa extractibilă este o soluție pe cât de necesară, pe atât de estetică. Din punctul de vedere al meselor Atim, nu e vorba doar de extracție, ci și de faptul că modelele pe care vi le prezentăm în continuare au capacitatea de a se împături in poziția de retragere. Asta înseamnă că blatul mesei e deja ceva mai mare decât ne-am fi așteptat.

www.cressent.ro
www.cressent.ro
Mensola Party este acel tip de masă necesară pentru petrecerea serilor cu prietenii. În rest, se păstrează discret în sertarul insulei de bucătărie. Blatul este compus din trei elemente care în repaos stau împăturite, iar atunci când e deschis la maximum atinge dimensiuni bune: lungime de 154 cm și lățime de 120 cm. Se pot pune greutăți de până la 100 de kg. Și toate astea în condițiile în care masa se sprijină într-un singur picior, metalic, dar ultrarezistent.

www.cressent.ro
www.cressent.ro
T-Able XL reprezintă un alt model de masă extractibilă Atim, diferit de cel Mensola Party prin faptul că piciorul de sprijin este de tip telescopic; lungimea e ceva mai mică, 130 cm, dar lățimea rămâne tot de 120 cm. E o masă simplu de păstrat fie sub blatul insulei de bucătărie, fie într-un sertar de dulap.

www.cressent.ro
Opla Folding reprezintă varianta cea mai mică ca dimensiune a colecției Atim disponibilă prin Cressent. Este soluția ideală pentru micul dejun; suprafața ei dublează pe cea a blatului fix, iar când nu se folosește, se rabatează și alunecă chiar sub blatul fix.
Oricare dintre modelele de mese extractibile poate fi personalizat la cerința clientului, dintr-o varietate de finisaje cromatice, pusă la dispoziție de producător.

Publicitate
Publicitate