logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Divanissimi – canapea și fotolii din… perne de dormitor!

Nu orice piesă de mobilier confortabilă arată și... confortabil. Dacă vreți mobilă care să vă inspire întruna la relaxare totală, Divanissimi are un set complet pentru living. Fiecare piesă – canapea, fotoliu, pouf – se vinde de sine stătător.

divanissimi-4463
Secretul mobilierului ultraconfortabil/Divanissimi.ro
Andreea Chiru  |  28 August 2019

Am găsit la Divanissmi unele dintre cei mai nonconformiste și originale mobile pentru living, ideale pentru acele locuințe în care stilul de amenajare e pus în slujba ideii de maxim confort, chiar și la nivel estetic. Secretul celor trei piese pe care vi le arătăm mai jos ține de șezutul și spătarul identice ca design indiferent că vorbim de canapea, de fotoliu sau de micul taburet – sunt realizate sub forma pernelor mari care ne îmbie la somn, seara în dormitor.

www.divanissimi.ro
www.divanissimi.ro
Canapeaua e denumită Doppio și are un aspect mai puțin obișnuit pentru piața din România. Divanissimi o prezintă drept o canapea cu două fețe, pentru că fiecare dintre pernele care joacă rol de spătar și șezut are fețele în culori diferite, simplu de folosit când pe față, când pe spate. Structura canapelei este din fier, deci foarte rezistentă, contrastând chiar cu aspectul deranjat, lejer, al pernelor. Atât structura fixă, cât și pernele sunt perfect dehusabile.

www.divanissimi.ro
Fotoliul Max de la Divanissimi este un model și mai neobișnuit pentru România.  Pare construit din patru perne mari și mici, așezate ca un culcuș pe o structură suplă metalică. Se sprijină pe patru picioare subțiri dar rezistente, aspectul vizual concentrându-se pe moliciunea pernelor.

www.divanissimi.ro
www.divanissimi.ro
Taburetul de la Divanissimi se integrează perfect în setul de living, realizat din perne de dormitor, având același design precum canapeaua Doppio și fotoliul Max. Se recomandă chiar a fi cumpărat în ton cu fotoliul, pentru că se potrivesc de minune.
Toate cele trei piese de living de la Divanissimi sunt complet dehusabile. Clienții pot alege culorile dintr-o gamă cromatică foarte variată.

Publicitate
Publicitate