logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Boluri unicat din lemn de toate felurile

Imagine Design Make este un atelier din Cluj-Napoca care nu lasă nicio bucată de lemn să se irosească. Execută la comandă, dar nu numai, mobilier de toate felurile, din cele mai variate și chiar dificile esențe de lemn. Cele mai apreciate sunt însă bolurile lor pentru bucătărie.

idm-4457
Imagine Design Make – o afacere interesantă din Cluj.
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 August 2019

Bolurile marca Imagine Design Make sunt oarecum inedite într-o epocă modernă în care pentru veselă accentul cade pe materiale cât mai suple, create fiind în diverse forme și dimensiuni din lemn de toate felurile. Sunt ultrarezistente, dar și încântătoare prin design și aspectul finisajului. Iată câteva exemple:

www.imaginedesignmake.ro
www.imaginedesignmake.ro
Acest bol are o istorie interesantă, plină de mister – pur și simplu creatorul lui nu a reușit să identifice esența bucății din lemn din care l-a cioplit.

www.imaginedesignmake.ro
www.imaginedesignmake.ro
De o culoare ceva mai roșcată, acest bol de la Imagine Design Make a ieșit dintr-o bucată de lemn de prun rămasă de la o piesă mare de mobilier. Are diametrul de 17 cm și arată atât de bine, încât poate fi folosit și numai ca obiect decorativ.

www.imaginedesignmake.ro
www.imaginedesignmake.ro
Fructiera din imagine provine dintr-o bucată de lemn de tuia și are diametrul de 25 cm. Finisajul absolut natural pune în valoare micile detalii unicat ale lemnului.

www.imaginedesignmake.ro
www.imaginedesignmake.ro
Acest bol a fost cioplit cu mare ambiție dintr-o bucată de lemn de frasin. Are diametrul de 22 cm, dar principala calitate a lucrării ține de grosimea piesei – doar 3 mm, astfel că bolul pare translucid.

www.imaginedesignmake.ro
www.imaginedesignmake.ro
Iată și un bol ușor alungit, cu margini neregulate. Este din lemn de nuc românesc și are un diametru de 30 de cm. Designul duce cu gândul la stilul marin. Frumusețea lemnului e evidențiată prin folosirea unui lac dat în strat gros.
 

Publicitate