logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Massivo – trei tăblii de pat inedite

Atunci când alegem patul matrimonial, trebuie să ținem cont de mai multe elemente: dimensiuni, design și tăblie. Sunt tot mai la modă tăbliile spectaculoase, masive, impunătoare. Ele nu mai au un pur rol practic, ci devin principalul detaliu decorativ al dormitorului.

massivo-4446
Când tăblia patului dictează stilul dormitorului/Massivo.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 August 2019

Am găsit la Massivo Mobili câteva tăblii de pat foarte interesante și moderne, astfel încât dormitorul să devină nu doar o oază de relaxare și confort, ci și un spațiu elegant, sofisticat.

www.massivo.ro
Deco este un model de pat matrimonial ideal pentru un dormitor cu suprafață generoasă, întrucât tăblia tinde să ocupe pe lateral aproape tot atât cât ocupă patul pe lungime. Dar efectul merită! Patul Deco de la Massivo Mobili este din lemn masiv, iar tăblia din MDF, îmbrăcată în piele ecologică. Designul tăbliei imită elementele ornamentale geometrice aplicate structurii patului, obținându-se efectul unui pat care joacă principalul rol decorativ.

www.massivo.ro
Merci este un model de pat contemporan care îmbină patul tapițat cu cel din lemn masiv, ambele elementele regăsindu-se la nivel vizual. Tăblia este îmbrăcată într-o tapițerie cu aspect de pluș, realizată din mai multe module de formă geometrică combinate în așa fel încât creează impresia unui joc. Este o tăblie ceva mai redusă ca dimensiuni, comparativ cu modelul de mai sus, dar spectaculoasă prin design.

www.massivo.ro
www.massivo.ro
Triangolo de la Massivo Mobili reprezintă o combinație între cele două modele arătate; este foarte lată, transformând patul în piesa-vedetă a dormitorului, creată din mai multe module aranjate și pe verticală, și pe orizontală, ceea ce duce la un șarm inedit. Structura patului este din lemn masiv, parțial îmbrăcată în tapițerie cu aspect de pluș.
Foarte interesante sunt și piesele care completează fiecare dintre dormitoarele amintite, realizate în forme suple și funcțiuni la modă.