logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

CIFF 2024: organizatorii au mărit suprafața spațiului expozițional

Considerat unul dintre evenimentele de vârf (și mai ales de neratat) pentru mari jucători ai industriei de mobilă la nivel internațional, CIFF se pregătește de o nouă ediție, pentru primăvara anului care vine. Printre noutățile anunțate de organizatori se numără și cea privind suprafața de desfășurare a evenimentului care în anul 2024 va ajunge la 830.000mp.

CIFF 2024: organizatorii au mărit suprafața spațiului expozițional
ciff.furniture
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Noiembrie 2023

CIFF reprezintă o oportunitate de afaceri excelentă pentru marii (dar și micii) profesioniști ai industriei de mobilă, asigurând o platformă dinamică și mereu inovatoare de întâlnire, discuții și afirmare. Ediția din anul 2024 este ediția cu numărul 53 și se va ține în două etape:
• 18-21 martie, evenimentul va pune accent pe teme precum mobilierul pentru acasă, industria de bedding, mobilă outdoor, amenajare living și dining, accesorii textile și decorative;
• 28-31 martie, faza a doua este dedicată spațiilor office și comerciale.

Dovadă că vorbim de un eveniment major, organizatorii anunță o adevărată desfășurare de forțe la nivelul suprafeței și a organizării acesteia: cinci pavilioane destinate mobilierului pentru acasă, opt pavilioane pentru mobilierul de dormitor, 17 pavilioane pentru mobila de living și dining, opt pavilioane pentru accesorii textile și decorative, cinci pavilioane pentru colecțiile outdoor. Suprafața totală ajunge la 830.000 mp, prin adăugarea a opt pavilioane în zona D.

În faza a doua a CIFF, considerată cel mai mare eveniment dedicat mobilierului office și comercial, sunt așteptați nu mai puțin de o mie de expozanți, cărora li s-a alocat un spațiu de 240.000 mp.

Tematică și trenduri

CIFF se dezvoltă de la o ediție la alta și sub aspectul conceptului abordat. Evenimente tematice, expoziții de design, conferințe și seminare sunt atuurile organizatorilor în ce privește dimensiunea culturală a târgului, incluzând manifestări precum:
• CMF Trend Lab – în jur de 100 de creativi vor expune 500 de obiecte de design menite să dovedească importanța sustenabilității și a protejării resurselor;
• D2M Lab – destinat pieselor de mobilier create exclusiv de 100 de designeri din China;
• Firefly Museum Children’s Space – colaborări între arhitecți, designeri și artiști dornici să ofere copiilor o lume mai bună
• China Smart Sleep Exhibition – o expoziție care nu mai are nevoie de nicio prezentare
• Global Garden Life Festival – un spațiu pus la dispoziția invitatului de onoare, Danemarca
• Office Environment Theme Pavilion – gravitând în jurul a cinci teme inedite: Greenery Garden, Back in Time, Matrix World, Colourful, and Think Zone.

Spațiul expozițional a fost rezervat în totalitate

Iar eforturile organizatorilor de a menține cota CIFF la nivel înalt își arată rezultatele astfel că întreg spațiul expozițional a fost deja închiriat de participanți din toată lumea. Și tocmai în această dimineață, a mai venit o veste bună: începând cu 8 ianuarie, se poate călători în China fără nicio restricție medicală.

Publicitate