logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cum să ai mai mult spațiu în baie

Peste tot în lume oamenii își pun aceeași întrebare: cum fac să am mai mult loc de depozitare în baie? Fie că baia este micuță, fie că nevoile de depozitare sunt mari, numeroși designeri de interioare se confruntă cu această întrebare și fiecare vine cu propriile soluții. Ca regulă generală, pare că folosirea unor piese de mobilier în chip ingenios rezolvă simplu această problemă, aducând nu doar organizare, ci și un aspect personalizat al băii.

Cum să ai mai mult spațiu în baie
amavifurniture.vn
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Noiembrie 2023

Nu e nici greu, nici costisitor să obții un plus de spațiu de depozitare în baie, recurgând la câteva sfaturi de la specialiștii în amenajări interioare.

Folosește în baie piese de mobilier de casă: o idee năstrușnică, de mare efect și estetic, și funcțional. Un dulap de lemn cu vitrină poate fi încorporat băii pentru a păstra la interior fie prosoape, fie produse cosmetice sau aparatura cosmetică. Un mic scaun tip taburet sau chiar un scaun suplu de bar își pot găsi locul în baie făcând ori pe cuierul pentru haine, ori de stativul pentru cadă. Sau ce sa mai zicem despre deja obișnuita scară de lemn pe care o sprijini de un perete al băii pentru a putea agăța de ea prosoapele, halatul, chiar hainele? Într-o variantă și mai funcțională, e vorba despre scara din două elemente între care se găsesc polițe pentru produsele cosmetice.

ikea.com
deltastudio.ro

Și dacă tot a venit vorba de polițe, iată o nouă soluție pentru baie. Indiferent de formă, dimensiune și amplasament, polițele sunt de mare ajutor pentru a obține un pic mai mult spațiu de depozitare chiar și în baie. Pot fi aplicate direct pe peretele băii sub formă de rafturi deschise, pot fi amplasate sub chiuvetă, adăugând un nivel de depozitare în plus, sau pot fi folosite sub forma unei etajere de prins pe unul dintre pereți. În acest caz, se recomandă etajere cât se poate de înalte și de înguste – sunt cele mai practice și le găsești locul fără bătăi de cap.

rusticbutique.ro
diseno.ro

Depozitare peste tot – reprezintă o soluție pentru cei cu băi atât de mici încât nu pot inova prea mult. Soluțiile sunt atunci dulăpioare suspendate pe perete și dulap cu uși, până jos, sub chiuvetă. Sunt disponibile și niște sertare special create să „umple” perfect orice mic spațiu lăsat de așezarea chiuvetei pe mască – acele sertare în formă de U în care poți păstra obiecte mici și numeroase cu rol cosmetic. Nu uitați că până și oglinda de baie poate fi model cu dulap secret inclus.

rusticbutique.ro
deltastudio.ro

Și pentru ca într-o baie mică să păstrezi cât mai multe obiecte, produse, accesorii cosmetice, ai nevoie de o bună organizare și asta ține de folosirea cutiilor/casetelor/coșurilor disponibile pe piață într-o infinită varietate de modele, dimensiuni, culori și forme.
Așadar, nu intrați în panică! Pentru orice neajuns al unei băi micuțe se găsește soluție.

Publicitate