logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Wood Bucovina – mobilier din lemn secular

Am scris despre atelierul de mobilier unicat Wood Bucovina cu trei ani în urmă. De atunci, afacerea celor doi tineri a crescut mult, lucru care se reflectă și în multitudinea de piese de mobilier disponibile spre vânzare, dar și în diversitatea proiectelor primite de la clienți. Dacă inițial au pornit la drum cu o gamă simpatică de tocătoare pentru bucătărie, astăzi se remarcă prin designul deosebit al meselor și paturilor matrimoniale.

Wood Bucovina – mobilier din lemn secular
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Octombrie 2023

Site-ul și metodele de promovare au rămas aproape neschimbate, iar clienții continuă să vină la atelierul Wood Bucovina în număr tot mai mare, atrași nu doar de calitatea pieselor de mobilier, ci și de designul autentic, inspirat de unicitatea fiecărei bucăți de lemn. În acest răstimp, a crescut portofoliul pieselor de tip masă pentru dining, dar au apărut și piese spectaculoase pentru dormitor și chiar și scaune tapițate.

S-a păstrat specificul reprezentat de combinația din lemn la nivelul blatului și metal la nivelul bazei. La Wood Bucovina nicio masă nu seamănă cu alta, modelele de picioare metalice fiind dintre cele mai diverse. Tehnologia modernă se folosește în combinație cu tehnici tradiționale, iar această fericită îmbinare pare să fie rețeta succesului.

Mesele Wood Bucovina
Sunt de mai multe feluri și se pot fie cumpăra din secțiunea magazinului online, fie se pot comanda pe dimensiunile clientului. De la măsuțe de cafea croite în jurul unei bucăți de lemn neuniform, până la mese lungi pentru petreceri cu invitați numeroși, oferta este diversă. Nouă ne-au plăcut în mod deosebit:

Masa nuc Bucovina – o piesă impunătoare nu doar prin lungime, ci și prin personalitatea blatului de lemn. A fost realizată prin îmbinarea a două bucăți de lemn vechi de stejar, între care s-a turnat rășină epoxidică în nuanța chihlimbarului. Marginile blatului au fost lăsate în variantă originală, păstrând designul șlefuit de natură. Lungimea acestei mese este completată de o bază metalică creată din patru picioare încrucișate, ce ocupă foarte puțin loc, dar asigură rezistență deplină.

woodbucovina.ro
woodbucovina.ro
woodbucovina.ro

Masa stejar secular Bucovina – o piesă încărcată de istorie, dacă stăm să ne gândim că este realizată din stejar secular, vechi de 120 de ani, atât la nivelul blatului, cât și al piciorului. Marginile blatului au fost lăsate în variantă naturală, contribuind la valoarea istorică a unei astfel de prezențe în zona de dining.

woodbucovina.ro
woodbucovina.ro

Pe site-ul atelierului există un configurator de mese din lemn, astfel că orice client interesat își poate alege variantele de blat și picior și poate afla cât îl costă o astfel de piesă realizată pe comandă. Este un prilej numai bun de a-ți face o idee despre ce înseamnă o colaborare cu Wood Bucovina.

Publicitate
Publicitate