logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Stockholm Furniture Fair 2024 – surprizele organizatorilor

Stockholm Furniture Fair este cel mai mare eveniment dedicat mobilierului scandinav și de desfășoară anual în Suedia, de peste 70 de ani. Prima ediția a avut loc în anul 1951, iar de atunci a evoluat spre o deschidere internațională tot mai amplă. Pentru anul 2024, organizatorii au anunțat o serie de noutăți gândite în urma feedbackului primit la ediția anterioară de la expozanți și nu numai.

Stockholm Furniture Fair 2024 – surprizele organizatorilor
stockholmfurniturefair.se
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Octombrie 2023

Între 6 și 10 februarie 2024 se va ține următoarea ediție a Stockholm Furniture Fair, un eveniment care atrage an de an producători de mobilă, designeri de interioare și arhitecți, dar și pasionați ai amenajărilor interioare. „Acest târg și-a luat încă de la început angajamentul de a promova designul inovator, sustenabil și incluziv. Expozanții noștri acoperă mobilier de toate felurile, de la stilul modern la cel clasic, asigurând o varietate menită să atragă public în număr mare.

În programul evenimentului se regăsesc seminare, ateliere de lucru și prelegeri care înlesnesc schimbul de experiență și contactele între toți actorii industriei”, au declarat organizatorii.
Programul se desfășoară astfel:
• Între 6 și 9 februarie, Stockholm Furniture Fair este deschis exclusiv vizitatorilor profesionali
• În ziua de 10 februarie, sunt așteptați vizitatori de orice fel.

Bineînțeles, organizatorii au pregătit și noutăți-surpriză pentru ediția de peste patru luni.
• Invitatul de onoare este brandul de design italian Formafantasma, care urmează să creeze o instalație specială în întâmpinarea vizitatorilor de la Stockholm Furniture Fair 2024.
New Ventures este una dintre noutățile acestei ediții, constând într-o zonă special amenajată pentru expozanții și designeri aflați la prima lor participare internațională. Al doilea criteriu: colecțiile să reflecte cele mai noi tendințe în industria designului de mobilier.
Prototypa este o altă zonă asemănătoare ca principiu, dar dedicată exclusiv designului scandinav. Admiratorii acestui stil vor avea ocazia să vadă cele mai inovatoare soluții în ce privește materiale, tehnologie de producție și sustenabilitate, chiar la ele acasă.
The Nude Edition ridică principiul sustenabilității la rang de artă, reprezentând o zonă eco-friendly pentru expozanți. Practic, se pune la dispoziția producătorilor expozanți o suprafață cu standuri construite exclusiv din materiale reciclate – mai sustenabil de atât nu se poate.
• Proiectul Greenhouse va fi repetat în cadrul ediției 2024, fiind o platformă destinată promovării tinerelor talente: 32 de participanți – designeri și școli de desing – din 18 state vor lua parte la o expoziție a celor mai uimitoare proiecte de amenajare, urmând ca cele mai bune să fie răsplătite cu Best in Show Award.

Stockholm Furniture Fair se adresează tuturor celor interesați de evoluția și posibilitățile unor contacte de afaceri cu reprezentanți ai stilului scandinav.

Publicitate