logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Design Update 2023 – aici iau naștere noile trenduri!

Luni, 19 iunie, ora 10.00, în cadrul Chameleon Showroom Onești se va desfășura evenimentul Design Update 2023, cu participarea a patru mari actori din domeniul designului interior. La baza acestei întâlniri se află comunitatea Chameleon Professional, în care se regăsesc implicați numeroși arhitecți și designeri talentați din România.

Design Update 2023 – aici iau naștere noile trenduri!
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Iunie 2023

Pornind de la nevoia de continuă reinventare a mobilierului, comunitatea Chameleon Professional se implică activ în dezbateri menite să genereze noi trenduri și mai ales soluții inovatoare, în pas cu așteptările estetice ale clienților și nevoile de protejare a resurselor naturii.

În cadrul Design Update 2023, vor fi puse în discuție cinci teme esențiale care pot susține evoluția mobilierului la noi standarde de inovație. Aceste teme sunt:
• Trends Origin Stories, având ca invitat pe Cristian Matei din partea Kronospan Trading
• Compozitul Staron, cu Andreea Pagalea de la Odin Solution ca invitat de marcă
• Iluminatul mobilierului, temă susținută de Cornel Boariu de la Accesoria
• Profilele în mobilier, avându-l drept invitat pe George Nedelea de la GEO 2000 Trading
• Customizare, temă analizată de echipa Bluna Design: Alina Dinu, Anca Poteraș, Raluca Savin

Este un prilej minunat de a te pune la curent cu cele mai noi și îndrăznețe soluții, produse, decoruri pentru amenajările interioare.
Andreea Pagalea de la Odin Soluțion va prezenta calitățile și avantajele compozitului acrilic Staron, un material versatil, cu decoruri inspirate de natură.

Cristian Matei va vorbi despre colecția Trends Origin Stories, prezentând fronturi de mobilier spectaculoase, inspirate nu doar de frumusețea mediului natural, cât și de nevoia de sustenabilitate.

Cornel Boariu va face o demonstrație a importanței iluminatului la interiorul mobilierului, propunând o soluție cât mai prietenoasă cu natura și eleganța: LED-urile Accesoria.

Echipa Bluna Design a pregătit o intervenție interesantă în jurul celor mai noi game de pardoseli epoxidice decorative, sisteme de tavan extensibil, iluminat custom și uși de interior.

„Chameleon Furniture este un proiect inițiat de Lux-Artim Onești care își dorește să ofere cele mai bune soluții de mobilier. Atenția la nevoile pieței ne-a făcut să ne adaptăm serviciile în funcție de clienții cu care colaborăm, iar asta a dat naștere la patru domenii distincte în care activăm. Suntem deschiși atât pentru colaborări individuale, cât și pentru parteneriate durabile în regim business-to-business.”, se arată pe site-ul organizatorului.

Publicitate