logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ești designer? Ubikubi Young Designers Award te provoacă!

Sub deviza "Designerii adevărați nu rămân doar pe hârtie", Ubikubi lansează la începutul anului 2017 un concurs pentru tinerii talentați din România. Premiile sunt îmbietoare, iar criteriile de înscriere sunt generoase.

ubikubi-2040
Haideți la concurs! Ubikubi Young Designers Award / Ubikubi.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Ianuarie 2017

Povestea UBIKUBI
Fondat în 2014, Ubikubi s-a articulat într-un brand validat deja de piața internațională, cu lampa „/” și seria de  scaune  Marco, ca  promotori  inițiali. O  reputație alimentată de  un  manifest  simplu,  dar  efervescent: design de obiect testat, materializat și validat comercial dincolo de conceptele expoziționale volatile. Toate obiectele Ubikubi sunt desenate și testate in-house, cu materiale sustenabile și tehnologie proprie.

www.ubikubi.ro
Ubikubi încurajează dezvoltarea designelui de produs românesc prin UYDA

Ubikubi Young Designers Award (UYDA) urmărește dezvoltarea și dezvoltarea scenei de design a României, invitând la creație și competiție designeri, arhitecți și pasionați de design cu competențe specifice. Obiectivul este susținut și de ambiția Ubikubi de a transforma acest concurs în principalul reper de competiții de design în România.

www.ubikubi.ro
UYDA: criterii de participare

Criterii de înscriere la UYDA

  •  Vârstă până în 35 de ani
  • Cetățenie română
  • Înscrierea este gratuită.

Tema concursului
Produsele ce urmează să intre în competiția UYDA trebuie să fie corpuri de iluminat sau accesorii pentru casă și bucătărie, realizate în stil contemporan și la un nivel fezabil. Materialele de lucru se impun de către organizatori și trebuie să fie sustenabile și naturale: lemn, ceramică, plută, piatră naturală, sticlă sau fibre naturale.
Soluțiile tehnice propuse de fiecare produs din competiție este criteriul care face diferența între participanți și câștigători. Originalitatea creației este criteriu eliminatoriu. Dimensiunile trebuie să fie mici, iar greutatea redusă, urmând ca produsele câștigătoare să fie comercializate în afara țării. Legat de acest aspect, textul de prezentare al produsului trebuie să fie bilingv – și în limba română, și în limba engleză.

www.ubikubi.ro
UYDA: tema concursului

Premii
Premiul întâi: 1500 euro
Premiul doi: 750 euro
Premiul trei: 500 euro

Etapa de aplicare
7 noiembrie 2016 – 8 ianuarie 2017
Etapa de jurizare:  8  – 18 ianuarie 2017
Anunțarea câștigătorilor:  20 ianuarie 2017
Etapa de dezvoltare și prototipare: 1 februarie  – 1 mai 2017
Decernarea premiilor și expoziție: Romanian Design Week 2017

Mult succes!

Publicitate