logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Vinotti – mobilă clasică altfel

Colecțiile de mobilier Vinotti s-au impus pe piața românească în cadrul stilului clasic, sobru, pentru locuințe luxoase. Începând cu sfârșitul anului 2016, s-au produs niște schimbări sub forma încercării de adaptare la trendul culorilor.

magmob_vinotti_profil-2046
Sorento de la Vinotti: mobilă de vis pentru living și dining
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Ianuarie 2017

Despre Vinotti
Se află de zece ani pe piața furnizorilor de mobilier, având magazine proprii în București, Arad și Timișoara. De câteva luni de zile, magazinul din București și-a schimbat locația – îl găsiți pe Şoseaua București Nord, numărul 7.  În toamna lui 2016, Vinotti a lansat colecția Sorento, atipică pentru stilul de mobilă cu care își obișnuise clienții. Indiciu: noi combinații de culori.

Despre colecția de mobilă Sorento
Este o colecție destinată atât zonei de dining, cât și livingului și dormitorului, toate piesele necesare acestor încăperi fiind realizate din materiale de calitate și c-un design întimerit. "Pentru a fi în trendul actual, cel plin de culoare, am introdus colecția Sorento. Am optat pentru culori deschise, luminoase, de ivoar cu patină aurie" – Vlad Iliescu, general manager Vinotti. Stilul clasic, al mobilei de artă, a căpătat astfel accente moderne, contemporane și ceva mai multă complexitate.

magmob_vinotti_living-2045
Sorento de la Vinotti: masă extensibilă, pentru momente festive

Detalii de observat: blatul mesei de dining are opțiune de intarsie, rezultând un contrast de culoare și o complexitate a modelului. Tabloul de intarsie este executat manual; sculpturile ornamentale sunt destul de simple pentru a pune accentul pe combinația de culori.

Colecția Sorento are de la distanță un efect de iluminare a spațiului casei, de încălzire a atmosferei și asigură un confort sporit atât fizic, cât și vizual, grație designului inspirat de forme circulare. Se resimte o ușoară evocare a stilului  baroc, însă combinația de culori pastel ne aduce în contemporaneitate. Secretul: folosirea ingenioasă a culorilor.

magmob_vinotti_dormitor-2044
Sorento de la Vinotti: patul matrimonial are tăblia căptușită în culori odihnitoare

magmob_vinotti_taburet-2043
Sorento de la Vinotti: taburet cu oglindă pentru dormitoare clasice

Despre culori și cum să le folosim în casă, ne sfătuiește managerul Vinotti;
•    În living: culori și nuanțe deschise, ivoar sau cireș deschis, cu finisaj al lemnului în tonuri cât mai calde și deschise.
•    În dormitor: culori pastel, cu mici accente de culoare închisă, sub forma accesoriilor de mobilier.
•    Colecții de mobilă din piele: culori complexe, nu stridente, dar dificil de încadrat unei singure nuanțe. Adică culori așa zise murdare, amestecate cu tonuri de gri – gri spre crem, grej, maro impur.Nuanța de gri trebuie inclusă, indiferent de culoarea principală.

Publicitate
Publicitate