logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

EuroCucina 2020 – se pregătește o revoluție

Prima ediție a târgului internațional EuroCucina s-a ținut în anul 1974 și de atunci evenimentul a crescut progresiv, definindu-se ca un loc al inovațiilor în bucătărie. Ediția 2020 va avea loc în perioada 21-26 aprilie.

eurocucina-5006
Se apropie Euro Cucina în cadrul Salone del Mobile/Salonemilano.it
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Februarie 2020

EuroCucina este un eveniment care atrage expozanți și vizitatori din întreaga lume prin conceptul pe care îl propune deja de ani buni: transformarea bucătăriei dintr-o încăpere în care se gătește într-un adevărat „acasă”, adică inima casei, principala încăpere, locul cel mai viu al locuinței. În acest sens, târgul propune cu tot mai multă insistență bucătăria open-space, fără ziduri care să o despartă de living. Anul acesta lucrurile merg și mai departe. Dincolo de o bucătărie open-space vor fi propuse soluții practice de transformare a bucătăriei în principalul loc de socializare… online. Pe scurt, bucătăria smart!

www.salonemilano.it

Organizatorii au anunțat deja câteva trenduri uimitoare ce urmează să se dezvolte în bucătăriile EuroCucina:
– bucătării modulare, compuse din module atât de practice, funcționale și totuși elegante încât vor da tonul atmosferei.
– mobilierul suspendat pe perete va fi folosit pentru a delimita diferite zone ale bucătăriei, pe când mobilierul de amplasat pe podea va avea funcții tot mai practice de preparare și servire a mâncării.
– la nivel de finisaje, celebra combinație alb-negru e depășită. Se vor purta nuanțele pastelate, inspirate din natură, dar și câteva culori de impact, chiar auriul.

www.salonemilano.it

„Electrocasnicele vor pune accentul tot mai mult pe conectivitate, pe ușurința integrării, pe eficiență maximă și consum de energie tot mai redus”, se arată pe site-ul evenimentului. „Vom vedea frigidere cu uși din sticlă transparentă, dotate cu funcții de afișare a diverselor rețete sub format video. Vor fi capabile să ne anunțe când se apropie data de expirare a alimentelor pe care le depozitează. Vom vedea modele de cuptoare capabile să decidă singure timpul de coacere potrivit pentru felurile de mâncare puse la copt. Va exista un flux continuu de date, garantând integrarea perfectă între electrocasnice. Aceasta înseamnă că frigiderele și cuptoarele vor putea «vorbi între ele» – primele vor identifica ingredientele disponibile, iar cele din urmă vor identifica potențiale rețete.”
Revenim cu noutăți practice de la târg!

Publicitate