logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Furniture from Romania – ediția specială a revistei MagMob

De azi începe târgul imm cologne 2017, cel mai important eveniment dedicat mobilei din Europa. Echipa Magmob este prezentă acolo prin persoana redactorului-șef, Zilahi Imre. Dar nu suntem singuri. Lansăm la Köln o ediție specială, în sprijinul producătorilor români.

fb_FFRcoverimage-2153
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Ianuarie 2017

Furniture from Romania este o ediție specială a revistei MagMob, destinată publicului internațional. Am cuprins în paginile ei pe câțiva dintre cei mai energici și inovatori producători de mobilă din România, aflați în căutare de parteneri internaționali. Revista a fost realizată într-un format de excepție și este cartea de vizită a industriei de mobilă autohtonă la târgul imm cologne 2017.

În paginile Furniture from Romania pot fi admirate piese de mobilă create în România la standarde înalte de calitate și având un design original. Cu această ocazie, publicul de profil european poate vedea că producătorii români sunt mai mult decât simpli executanți de mobilă la comandă. Răsfoiți AICI!

Furniture from Romania este un proiect nou al redacției MagMob, urmând a avea două ediții anuale. A doua ediție va fi lansată în luna septembrie. Până atunci, suntem singurii reprezentanți ai producătorilor de mobilă români, pe scena europeană a târgului imm cologne 2017. Zilele acestea vă vom ține la curent cu atmosfera târgului, cele mai originale colecții de mobilă și, evident, vă vom arăta imagini cu standurile românești prezente aici. Stați pe aproape!

fb_FFRwithIFG-2154

Publicitate