logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Înscrieți-vă la Artizanul Anului 2016!

Premiul Artizanul Anului a ajuns la ediția a VI-a și așteaptă pe toți tinerii creatori și designeri de produs să se înscrie până la data de 15 decembrie. Premiul este decis cu ajutorul juriului și al votului publicului. Făceți-vă cunoscute creațiile!

artizanul_anului_2016-1951
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Decembrie 2016

În ultimii șase ani, Revista Atelierul a oferit creatorilor și designerilor români șansa de a se remarca și a fi apreciați pentru talentul și munca depuse de-a lungul fiecărui an. Această șansă se numește Artizanul Anului, o competiție a transpunerii conceptelor și ideilor originale în obiecte de design, atât cu rol practic, cât și exclusiv estetic. Nu contează în ce categorie de produs și funcționalitate se înscriu creațiile, atâta vreme cât sunt menite să încânte și bine-dispună pe cei cărora li se adresează.

Artizanul Anului 2016 urmează a decide care sunt cei mai talentați designeri ai anului care tocmai se încheie, iar înscrierile se fac până la data de 15 decembrie, prin completarea unui formular special. Îl puteți accesa AICI.

Premiul Artizanul Anului
Câștigătorul competiției va primi, pe lângă titlul Artizanul Anului 2016, un pachet de promovare pe www.revista-atelierul.ro, care va include un articol numai și numai despre el și creațiile sale, un banner pe prima pagină a Revistei Atelierul și un newsletter dedicat trimis tuturor abonaților revistei.

Motivație pentru Artizanul Anului
Organizatorii explică: "Designul de produs a spart bariera artei contemporane şi a căpătat statutul de obiect de artă, iar creatorul său are în esență statututul de meşteşugar / artizan contemporan".

Artizanul Anului – istoric
Premiul a fost acordat pentru prima dată în anul 2011 cu scopul de a încuraja și promova designul de produs, creația originală și dezvoltarea creativă a brandurilor Made in Romania.  Câștigători au fost: 2015 – Nicomade, 2014 – Zubiju, 2013 –  Deliciu Mic, 2012 – Itsy Bitsy Ami, 2011 – Bohemian Sin.

Despre Revista Atelierul
Este o comunitate – platformă, spaţiu interactiv, interdisciplinar şi intercultural de consum de educaţie prin cultura designerilor de produs.  Construim, din 2010, comunitatea  creatorilor de produse, de  idei şi de content incurajând debutul artistic, designul de produs văzut ca arta contemporană, promovarea patrimoniului cultural ca sursa de inspiraţie pentru arta designerilor de produse, mobilitatea culturală şi accesul facil la cultură.

Publicitate