logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

SzelMob: mobilă pentru colțurile casei

Greu cu colțurile, nu-i așa? După ce că apartamentul e și așa prea puțin spațios, avem de înfruntat problema colțurilor: ce facem cu ele? Cei mai mulți cred că sunt spații moarte, bune cel mult pentru agățat tablouri. SzelMob are altă viziune!

mobilacolt-1946
Mobilă pentru colțurile casei: valorifică spațiul și are funcție de depozitare / Homedit.com
Andreea Chiru  |  07 Decembrie 2016

Mobilă pentru colțuri, special creată pentru a valorifica până și cele mai greu de valorificat spații ale locuinței – este vorba de mobilă cu design personalizat în funcție de încăpere și de obiectele depozitate la interiorul ei. SzelMob ne propune cel puțin trei modele de mobilă pentru colțuri în diferitele camere ale unui apartament românesc: bucătărie, biroul de acasă și zona de dining.

Mobila de colț în bucătărie este o soluție foarte practică pentru depozitarea vaselor și alimentelor. Pereții pot fi încărcați cu dulapuri și polițe de diverse dimensiuni și forme, iar pentru colț, SzelMob vine cu modelul PS525, un dulăpior de colț cu design de vitrină decorativă. Una dintre uși este rabatabilă, permițând o deschidere foarte comodă și completă, iar celelalte două se deschid pe verticală, în modul tradițional. Ușile sunt cu geam transparent, astfel că dulăpiorul poate fi umplut cu cele mai rafinate servicii de ceramică pentru bucătărie. La interiorul, dulapul de colț are o poliță din lemn ce împarte spațiul în șase locuri de păstrat obiectele uzuale ale bucătăriei. Materiale de lucru: lemn masiv de pin.

www.szelmob.ro
Dulap suspendat pentru colțurile bucătăriei. Are și rol de vitrină decorativă

szelmob_dulap_bucatarie_de_colt-1950

Mobila de colț pentru zona de dining de la SzelMob se dezvăluie sub forma unei comode ușor de proptit în oricare dintre colțurile libere din jurul mesei pentru musafiri. Designul se încadrează în stilul rustic fără a-și pierde însă eleganța sobră a materialului de lucru – lemnul masiv de pin (sau stejar, pe comandă). Dimensini standard: lungime 98 cm / adâncime 98 cm / înălțime 80 cm. Dulapul de colț pentru dining are o ușă rabatabilă, iar la interior este împărțit cu ajutorul unei polițe. Se pot păstra atât vesela, cât și sticlele de băutură, accesoriile textile pentru mese festive și chiar alimente de uz zilnic – conserve, sticle cu sos, plicuri de ceai și cafea.

www.szelmob.ro
O comodă cu personalitate pentru zona de luat masa cu musafirii

Mobila de colț pentru birou arată, în viziunea SzelMob, ca o bibliotecă cu rafturi la vedere, compusă din două corpuri înalte și spațioase ce ocupă mult mai puțin spațiu decât aceeași bibliotecă în varianta pentru pereții drepți ai biroului. Ca design, biblioteca de colț are forma literei L și este construită din lemn masiv de pin, cu variantă de finisaj la alegere – lemn natur sau culoare albă. Cele zece polițe ale bibliotecii se pot folosi pentru a depozita atât cărți, cât și dosare cu acte. Dimensiuni standard: lungime 108 cm / adâncime 109 cm / înălțime 210 cm.

www.szelmob.ro
Bibliotecă pe colț pentru biroul de acasă

Ce părere aveți? Puneți mobila la colț?

Publicitate
Publicitate