logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Deco-Box: colecție decorativă de Crăciun

Deco-Box a dat startul bucuriei cumpărăturilor de Crăciun lansând o colecție de artă decorativă tematică, denumită "Let the green be seen". Obiectele sunt create în atelierul Deco-Box cu un design îndrăzneț și în culori vibrante.

deco_box-1942
Let the green be seen / Deco-Box
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Decembrie 2016

Pentru că printre culorile Crăciunului se află verdele, acesta a devenit sursa de inspirație a colecției de obiecte decorative de la Deco-Box. Este o culoare vivace, plină de energie pozitivă și care duce cu gândul la natură, la tinerețe, la mediul înconjurător. De asemenea, verdele se regăsește în tradiția de artă populară românească și însoțește mai toate obiceiurile de iarnă.

deco-box
Let the green be seen

 
Colecția Let the green be seen se compune din brăduți decorativi, confecționați din lemn reciclat – este un demers pe cât de artistic, pe atât de responsabil, pentru că un procent de 5% din vânzarea fiecărui brăduț este direcționat spre Asociația Mai Mult Verde cu scopul plantării de copaci prin programele de voluntariat. În aceeași colecție veselă, cu iz de sărbătoare, se regăsesc oameni de zăpadă, cutiuțe de bijuterii și căsuțe în miniatură. Predomină combinațiile de culori intense, vii, puternice, ce bucură ochiul și contribuie la atmosfera de sărbătoare a casei. Pot fi folosite drept cadouri originale de Crăciun. Creatoarea colecției de obiecte decorative "Let the green be seen" și artistul atelierului Deco-Box este Liliana Stoica, un talentat designer de produs care creează din dorința de a transmite prin obiectele sale energie pozitivă, chef de viață și dragoste pentru natură. De altfel, este recunoscută pentru combinațiile de culori îndrăznețe, puternice vizual și armonioase ca efect estetic.

deco-box
Brăduți din lemn reciclat

 
“Colecția Let the green be seen își propune să ne facă să conștientizăm importanța naturii în viața noastră și să ne aducă aminte de clipele din copilărie când bradul mereu verde urma să fie impodobit împreună cu familia.” – Liliana Stoica, artist și fondator Deco-Box.

deco-box
Culori intense și design jucăuș

Publicitate
Publicitate