logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Biblioteca Spring – mobilă de living ULTRAaccesibilă

Elvila vă pune la dispoziție o colecție de mobilă pentru living inspirată de nevoia unei locuințe confortabile, cu atmosferă optimistă și aer de primăvară. Cuvintele cheie ale bibliotecii Spring: depozitare, accesibilitate, multifuncționalitate.

Biblioteca_Spring_sonoma_verde-1940
Biblioteca Spring are preț ultra-accesibil, adaptat unui design modern / Elvila.ro
Andreea Chiru  |  05 Decembrie 2016

Biblioteca Spring de la Elvila este o soluție practică și estetică pentru livingurile din România. În ciuda complexității corpurilor de mobilă care o compun, această piesă este ușor de integrat într-un apartament nu foarte spațios, și foarte simplă în funcționalitate.

Biblioteca Spring: materiale
Corpul de mobilă pentru living este conceput din materiale ce asigură o mânuire simplă, rezistență la uzură, întreținere facilă și preț accesibil. Corpurile de mobilă Spring sunt din PAL melaminat de 18mm, cu balamale și mânere metalice, alunecători din plastic și uși decorative din geam de sticlă.

Stil de amenajare
Biblioteca Spring se înscrie în stilul de amenajare modern, cu accent pe funcționalitate, design geometric, ordonat, și cromatică ce odihnește ochiul. Finisajul este de tip stejar sonoma, în combinație cu o nuanță de verde muștar, combinație naturală, cu o notă veselă, de primăvară, și un aer optimist. Această combinație cromatică permite completarea mobilei de living cu set de canapea & fotolii sau colțar în același stil modern, tineresc, dar în culori intense, vibrante, pline de personalitate. De exemplu, Elvila propune un model de canapea în nuanță albastră pentru un contrast al culorilor ca la carte. Pentru elementele metalice, finisajul este argintiu satinat.

www.elvila.ro
Biblioteca Spring: numeroase spații de depozitare, unele având rol decorativ

 
Biblioteca Spring: funcții
Acest produs se compune din două corpuri de mobilier distincte – unul superior și altul inferior ce se completează natural, realizând o amenajare funcțională și estetică în cadrul căreia să își găsească locul și televizorul, punctul de maximă atracție în orice living. Corpul superior este suspendat, se prinde pe perete, și cuprinde trei spații de depozitare cu uși opace, două spații decorative cu vitrină de geam transparent, și o poliță din geam transparent, prinsă pe un decor cu finisaj stejar sonoma.
Corpul inferior se compune dintr-o comodă tv cu trei spații de depozitare cu uși rabatabile, în vreme ce blatul asigură susținere pentru aparatura electro-casnică și pentru mici obiecte decorative.

Dimensiuni și întreținere
Biblioteca Spring este demontabilă, ușor de transportat și mânuit. Dimensiunile sunt standard:  L 275 x A 45 x H 200 cm. În ce privește montajul, fiecare client se poate descurca în regim propriu sau poate apela, contra cost, la serviciile echipei Elvila la domiciliu.
Biblioteca Spring este ușor de întreținut în orice locuință privată. Trebuie ștearsă de praf cel puțin săptămânal, cu o cârpă uscată, eventual cu un spray de ținere a prafului la distanță.

În luna decembrie, Biblioteca Spring este disponibilă cu o reducere de preț de 15% – pentru că e luna cadourilor!

Pont Elvila: Ştiați că urmele de gumă de mestecat se pot înlătura cel mai simplu cu ajutorul unui cub de gheață pus în săculeț de nylon?

Publicitate
Publicitate