logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Bar pentru acasă: top 3 modele în România

Barul de acasă a devenit un concept tot mai popular în locuințele românilor. Dar dacă într-o primă fază, barul era o adevărată construcție chicioasă, imitând barul din localurile publice, producătorii de mobilă l-au stilizat și personalizat la sânge.

bar_mobil-1939
Barul de acasă a depășit stadiul imitației. Nu mai e mare, ci mic. Nu mai e chicios, ci original / Pinterest.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Decembrie 2016

Barul de acasă este azi o piesă de mobilă uneori cochetă, alteori cu accente masculine, dar în general, o piesă unisex. Îi găsim loc fie în living, fie în zona de dining sau bucătărie. Adesea este mobil, putând fi mutat prin casă în funcție de zonele de petrecere a timpului cu prietenii.

Cu ajutorul designerilor de produs, barul de acasă și-a redus azi consistent dimensiunile, devenind o piesă de mobilă ușor de integrat chiar și într-un mic apartament românesc. Îl găsim dotat cu sertare, rafturi, polițe și rasteluri – toate laolaltă, armonios îmbinate într-un design contemporan, ideal pentru casele cu familii fericite. Iată, în continuare, trei modele de bar pentru casă realizate de trei producători de mobilă din România:

Barul Szel-Mob este o piesă de mobilă rustică, folosit atât în bucătărie, cât și în living. Construit din lemn masiv de pin, poate fi comandat din lemn de stejar; culoarea standard este cea albă, dar barul se poate personaliza cromatic în funcție de preferințele fiecărui client în parte. Blatul de lucru al barului Szel-Mob este disponibil în variantă de lemn sau aliaj de zinc, ultra-rezistent la uzură. Dimensiuni: lungime 90 cm/ adâncime 41 cm/ înălțime 90 cm. Depozitare: un dulap cu ușă, un raft superior la vedere și un rastel pentru sticlele de vin cu 20 de locuri.

www.szelmob.ro
Bar pentru acasă de la SzelMob, ușor de folosit și ca piesă de mobilă în bucătărie

Barul model Exotic de la Mobexpert este un model nou lansat în România. Vorbim de un bar mobil, foarte simplu de mutat oriunde în casă, datorită celor patru roți metalice. Dacă mai punem la socoteală și designul original, avem o piesă de mobilă cu rol estetic deosebit. Barul Exotic are aspectul unei trăsuri cu coviltir, iar la interior dispune de patru spații de depozitare pentru sticle de băutură, pahare și accesoriile necesare activității de barman acasă. Materiale de lucru: barul este din lemn, iar roțile și feroneria sunt din metal. Finisaj: aspect patinat, în stil vintage. Cromatic, barul Exotic este disponibil în două variante: de lemn de stejar și culoare gri. Dimensiuni: lungime 103 cm / lățime 61 cm / înălțime 93 cm.

www.mobexpert.ro
Exotic, barul cu chef de plimbare prin casă

www.mobexpert.ro
Design inedit, cu accente vintage

www.mobexpert.ro
La prima vedere: cel puțin cinci spații de depozitare pentru o seară perfectă cu prietenii acasă

Barul model Alchemy de la DoroBanti e tot în variantă mobilă, ușor de împins și mutat prin casă, în funcție de zona de relaxare. Roțile sunt moderne, din cauciuc, iar designul acestui bar se încadrează în stilul minimalist. Conceput din lemn masiv de stejar sau frasin, are un blat de lucru din material dur – marmură, ușor de întreținut și rezistent la uzură. Spațiile de depozitare sunt concepute special pentru băuturi – sticle, pahare și accesoriile specifice. În partea de jos, barul Alchemy are rastel cu 14 locuri de sticle, iar la nivelul superior se găsesc două sertare fixe pentru pahare. Pe cele două laterale, producătorul a aplicat bare metalice ce funcționează și ca mânere de împins barul, și drept cuiere pentru prosoapele de bucătărie.

www.dorobanti.squarespace.com
Alchemy, o piesă de bar modernă, din materiale naturale: lemn și piatră

Toate cele trei modele de bar sunt disponibile în România atât ca model standard, cât și sub formă de comandă personalizată.

Publicitate