logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

iSaloni Milano 2018 – parada accesoriilor decorative

iSaloni Milano reprezintă unul dintre evenimentele cele mai prestigioase pe plan internațional în domeniul producătorilor de mobilier și accesorii. Milano reprezintă patra modei, a eleganței și luxului nu doar în ce privește moda vestimentară, ci și a mobilierului de toate felurile – indoor și outdoor.

isaloni_milano-3433
iSaloni Milano 2018 - un show al eleganței interioarelor/Salonemilano.it
Andreea Chiru  |  26 Iunie 2018

Ne concentrăm în acest material asupra accesoriilor textile și decorative care au defilat pe catwalk-ul iSaloni Milano 2018, pentru că este domeniul în care creativitatea se exprimă cel mai liber. Am ales deci trei producători care să vă placă.
Dragon Fly by Rugs Society

www.salonemilano.it
Rugs Society

Rugs Society a prezentat anul acesta la iSaloni o colecție denumită Dragon Fly, accentul vizând modelul textil și nu produsul. Dragonul zburător a fost motivul acestei colecții, iar variantele cromatice se folosesc atât pentru imprimarea covoarelor, cât și pentru tapițarea pieselor de mic mobilier. Oricare dintre cele două variante ai alege, motivul Dragon Fly scoate încăperea din anonimat. Stilul este modern, abstract.

Grădina de porțelan by Mezzaluna

www.salonemilano.it
Mezzaluna

Conceptul Mezzaluna este același an de la an la iSaloni, dar produsele sunt mereu altele. Accesorii decorative pentru case extravagante ar fi conceptul acestui producător ce reprezintă cu succes noțiunile de eleganță și lux tipice stilului italian. Ceramica este din cel mai fin porțelan, picturile sunt executate manual, iar tablourile sunt realizate dintr-o combinație de aur și vopsele personalizate în funcție de nevoile clientului.

Decoruri aurite de BB Galleria

www.salonemilano.it
BBGalleria

Acest producător de decoruri pictate creează mai mult decât picturi. O întreagă echipă de artiști lucrează la un astfel de accesoriu mural – dulgheri, sculptori și pictori. Rama este din lemn rafinat, iar placarea cu aur se face manual, printr-un proces de aurire a apei.
 

Publicitate
Publicitate