logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Maison&Objet împlinește 30 de ani

Clar, anul 2024 va sta sub semnul sustenabilității mai mult ca niciodată, cel puțin în industria designului de interioare. Așa reiese din felul în care sunt de pe acum organizate următoarele ediții ale celor mai prestigioase evenimente internaționale dedicate mobilei și amenajărilor. Citind acest articol veți descoperi că și următoarea ediție Maison&Objet se înscrie în același trend al unui viitor pe cât de creativ, pe atât de responsabil.

Maison&Objet împlinește 30 de ani
Maison-objet.com
Andreea Chiru  |  02 Noiembrie 2023

În anul 2024, Maison&Objet aniversează 30 de ani de excelență în designul și decorarea interioarelor. Ediția aceasta specială a fost programată pentru perioada zilelor 18-22 ianuarie, iar tema anunțată pare oarecum o contradicție în termeni: TECH EDEN. Ceea ce nu este totuși! Noua temă preia ștafeta temei din 2023, ENJOY!, și ne invită într-o călătorie plină de optimism a formelor și culorilor, având ca destinație starea de bine.

Concept
„Suntem mai atenți ca oricând la nevoile și așteptările publicului nostru, ca atare ne poziționăm chiar în inima marilor provocări ale momentului, conectând creativitatea, inovația și responsabilitatea față de mediu. Avem ambiția de a ilustra oportunitățile din industria designului de interioare și de a ajuta la dezvoltarea acesteia”, a declarat Melanie Leroy, directorul evenimentului.

Tema Tech Eden caută să pună în lumină relația dintre știință și natură, invitând la un tip de progres tehnologic menit să dezvolte o formă augmentată a vieții de zi cu zi, un mediu liniștitor și primitor al locuinței. Și astfel, apare în cadrul Maison&Objet conceptul de design inspirat de biofilie. Pe scurt, ediția aniversară va pune în lumină trei direcții, trei trenduri: minimalism sustenabil, fluiditate organică și brutalism responsabil, definit de organizatori în sensul refolosirii și reciclării materialelor.

Detalii concrete
Ediția de anul viitor se va desfășura la centrul Paris-Nord Villepinte Parc des Expositions. Și-au anunțat participarea nu mai puțin de 6000 de mărci și designeri, reprezentând 14 secțiuni în care frumusețea, eleganța și inovația vor da tonul în următoarea perioadă, de la colecții de mobilier rezidențial, comercial și HoReCa, la accesorii textile și decorative, produse de design, produse de artă și o variată gamă dedicată industriei de fashion și lifestyle.

Maison&Objet este un eveniment major în industria de design și lifestyle, deschis exclusiv vizitatorilor profesionali din întreaga lume. Cea mai mare parte a acestora provine din Franța, dar la nivel general, târgul atrage ca expozanți și participanți oameni din circa 160 de state. Mii de branduri participă an de an și câteva sute debutează aici sub privirile întregii industrii a creatorilor de frumos.

La ediția anterioară au luat parte aproape 70.000 de vizitatori, reprezentând 145 de țări străine.

Publicitate
Publicitate