logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Divanissimi – canapele de tip colaj artistic

E reconfortant să descoperi că producători de mobilă de prestigiu investesc într-un tip de inovație care să se vadă cu ochiul liber. Adică în colecții complet noi și neașteptate care să schimbe stilul deja recunoscut al mărcii. Divanissimi face acest lucru tot mai des în ultimii ani, uimind prin nivelul de creativitate și dorința împlinită de a ieși din propriile tipare. Cele mai noi tapițate Divanissimi adoptă un look proaspăt, tineresc. Cum anume? O să vedeți în continuare.

Divanissimi – canapele de tip colaj artistic
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Noiembrie 2023

Cele mai noi tapițate de la Divanissimi par inspirate de nevoia de confort oferit nu doar de dimensiune și stofă, ci și de rotunjimile cele mai atrăgătoare. Brandul se remarcă zilele acestea printr-un stil de mobilier destul de îndrăzneț și inedit, care s-ar putea defini ca amestecătură de forme și tapițerie, dar o amestecătură sub formă de colaj artistic.

Pier Paolo este un exemplu, mai bine zis, cel mai recent și mai grăitor exemplu în acest sens. Iată o canapea extraordinar de curajoasă prin forme, prin componente, prin țesături și imprimeuri – toate acestea variind foarte mult de la un element la altul al aceleiași piese. Canapeaua are nu mai puțin de patru locuri, sub forma a patru module îmbinate. Dar ce îmbinare! Alăturate, toate aceste module fac să ia naștere sub ochii noștri o piesă șerpuitoare, cu șase perne răsturnate, îndoite ca și cum cineva stă deja pe ele. Pernele laterale au rol de spătar și de brațe în același timp – depinde de poziția în care stai.

Divanissimi.ro
Divanissimi.ro

Țesătura e de tip stofă ultrarezistentă, iar modulele diferă la nivelul nuanțelor, chiar și al imprimeului, contribuind la un joc al contrastului și chiar al formei. Producătorii spun că Pier Paolo este un adevărat divan modern, inspirat de nevoia contemporană de-a petrece timp îmbrățișați.

Divanissimi.ro

Un alt exemplu de colaj este canapeaua Piumone, tot de tip modular, dar de cu totul alt stil. Modulele sunt de forme foarte diferite, dar geometrice unghiulare, iar îmbinarea lor stă la îndemâna proprietarului. Fiecare element poate juca rol de spătar, de șezut, de șezlong, astfel că vorbim de o piesă versatilă, care merită să stea în centrul încăperii. Iar amestecul de imprimeuri și culori este încă o dată prea rar întâlnit. Este o canapea joasă, care ia forma corpului, dar și-o recuperează apoi, printr-o simplă trecere a mâinii peste țesătură.

Divanissimi.ro
Divanissimi.ro

Bonus
Toate modelele Divanissimi expuse în vitrinele showroom-urilor au reducere de preț consistentă zilele astea: 30%.

Publicitate
Publicitate