logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Foldo – paturi din carton pentru copii

Povestea atelierului de mobilă din carton Foldo a început cu aproape zece ani în urmă, lansând un concept nou în țara noastră. La târgul de mobilă unde i-am întâlnit, reprezentanții Foldo aveau pe atunci în portofoliu o gamă redusă de piese. Astăzi însă, colecțiile lor au evoluat enorm, oferind celor interesați – tot mai mulți la număr – o multitudine de piese ultrafuncționale și incredibil de atrăgătoare prin design.

Foldo – paturi din carton pentru copii
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Noiembrie 2023

Nicu Baciu este omul din spatele mobilierului Foldo din carton. A rămas fidel pasiunii pentru un tip inovator de mobilă și a avut dreptate. Atelierul a început cu dezvoltarea unei piese de tip fotoliu și a ajuns astăzi să aibă o varietatea de mobilă pentru copii. „Spulberăm mitul cartonului și demonstrăm cu fiecare proiect executat că este un material versatil, rezistent și, cel mai important, 100% ecologic.” – este misiunea asumată de brandul Foldo.

Cele mai spectaculoase sunt piesele de mobilă pentru copii. Inspirați de conceptul mobilierului scandinav, atelierul Foldo a creat un model de pătuț pentru copii mici, neașteptat de versatil, practic și rezistent. Are designul unei piese tipice pentru bebeluși, dar avantajul unui material absolut sigur pentru sănătatea micuțului și, mai ales, avantajul de a fi foarte ușor – doar 3,5 kg. Include funcția de balansoar și este ideal mai ales pentru plecările în concediu. Se montează foarte ușor, pe modelul cutiei de carton, fiind simplu de folosit și de transportat.

foldo.ro

Dacă ai folosit acest model și te-ai convins de beneficiile lui, odată cu vârsta copilului poți face trecerea la modelul de pat pentru copii de 3 până la 6 ani. Acesta este creat pe aceleași principii de funcționalitate și sustenabilitate, dar dispune de cu totul alt design: un pătuț integrat unei căsuțe pentru copii. În acest fel, oferă și spațiu e dormit, dar și de joacă, fiind inspirat de bucuria copiilor de-a se juca de-a căsuța în copac. Pătuțul conține și somiera, și cadrul prevăzut cu un gărduleț care-l împiedică pe cel mic să cadă noaptea din pat. Patul cu toată construcția nu cântărește mai mult de 10 kg.

foldo.ro
foldo.ro

În aceeași colecție Foldo se găsește și patul Rulotă, conceput în stilul jucăuș al mobilei multifuncționale din carton. Este un model menit să asigure celor mici nu doar odihnă, ci și să le stimuleze imaginația și pofta de joacă. Iată o mașinuță simpatică, gata de aventuri și dotată la interior cu somieră și salteluță pentru un somn sănătos! Creat din carton, acest pat pentru copii are acces pe ambele părți și poate fi amplasat fie în centrul camerei, fie lipit de perete.

foldo.ro

 

Toată gama de piese de mobilier Foldo pentru camera celui mic are o garanție de 3 ani de zile și multe alte calități: sunt piese cu adevărat ecologice, 100% reciclabile, realizate pe model modular și simplu de montat/dezmembrat.

Publicitate
Publicitate