logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Corkline – incredibile piese din plută, pentru casă

Pluta se numără printre materialele cele mai naturale și mai versatile pentru casă. Este un material parcă la îndemâna oricui, este ușor și te face să te simți confortabil. Pornind de la aceste senzații probabil, cei de la Corkline au inclus în oferta lor de produse pentru casă și grădină câteva noutăți surprinzătoare prin design și funcționalitate.

Corkline – incredibile piese din plută, pentru casă
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Noiembrie 2023

Corkline este o afacere oarecum de nișă, deschisă în anul 2009 de Dorin Rotaru, cu intenția de a aduce în țara noastră „ceva nou, dar nu orice”. De atunci, gama de produse a companiei a tot crescut și s-a diversificat, făcând încet-încet trecerea de la placări cu plută – pereți și podele – până la produse pentru acasă, de sine stătătoare.
Căutând să vedem ce noutăți au apărut în gama de produse din plută Corkline, am descoperit trei piese de mobilier chiar uimitoare.

Taburet multifuncțional Senta reprezintă o variantă de mobilier atât de inedită încât nu-ți vine să crezi. Este o combinație de plută și lemn, modulară, de tipul „împachetează și cară”. Elementele sunt șezutul din plută și cele patru picioare, dar variantele de îmbinare permit o folosire sigură și o depozitare simplă. Picioarele se pot deșuruba și păstra ascunse în cele două lăcașuri special create în partea transversală a șezutului. Și iată cum un scaun cu patru picioare devine brusc o mică roată de păstrat undeva departe de privirile curioase.

corkline.ro

Suportul modular pentru vinuri de la Corkline reprezintă o soluție creativă și practică pentru păstrarea în deplină siguranță a sticlelor de alcool acasă. Vorbim de plută expandată de la Corkline, ceea ce înseamnă că acest suport asigură o protecție în plus, evitându-se spargerea sticlelor în cazul răsturnării. Pe lângă asta, materialul are și puterea de a păstra o temperatură relativ constantă pentru sticle. Suportul dispune de 22 de spații pentru băutură, dar fiind o piesă modulară se poate combina cu alte elemente, crescând capacitatea de depozitare.

corkline.ro

Pinha este varianta de corp de iluminat din plută de la Corkline, introducând în locuință o piesă uimitoare prin aspectul natural, capacitatea de iluminare și materialul prietenos cu mediul. Vorbim de un pendul potrivit pentru oricare dintre încăperile casei, asigurând o lumină caldă și o atmosferă primitoare. Sunt mai multe variante de design al abajurului, dovedind versatilitatea unui material aparent potrivit doar pentru dopurile de sticlă. Direcția și raza de acțiune a becului se poate modifica în funcție de forma lustrei.

corkline.ro

 

Dincolo de aceste piese de mobilier pentru casă, Corkline ne propune și o gamă variată de soluții pentru placare, insistând pe beneficiile acestui material simpatic la atingere:
– 100% Sustenabil, Reciclabil si Organic
– 100% Hipoalergenic
– 100% Confort Termic si Acustic
– 100% Respinge praful

Publicitate
Publicitate