logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Moș Dizainăr: cadouri inedite pentru Crăciun

Pentru ca Moș Crăciun să aibă în desagă cadouri care mai de care mai originale, Moș Dizainăr îi dă o mână de ajutor. Cele mai în vogă târguri de cadouri românești urmează să se desfășoare săptămâna aceasta în diferite locuri ale Capitalei.

mos_dizainar-3019
Susțineți designul românesc!/Dizainar.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Decembrie 2017

Moș Dizainăr este deja o tradiție pentru cei care cunosc și sprijină industria de design a României. An de an, suntem îndemnați de echipa Dizainăr să investim în designerii noștri, să îi cunoaștem personal prin intermediul unor evenimente de profil și să le cumpărăm creațiile atunci când ne aflăm în căutarea unor cadouri inedite, de cele mai multe ori hand made.

Moș Dizainăr este ca un atelier destinat lui Moș Crăciun, un atelier plin de produse dintre cele mai frumoase, create de designerii din România. Sunt disponibile peste 600 de creații de design, pentru următoarele categorii de preferințe: decorațiuni, ceramică, corpuri de iluminat, mobilier, ceasuri, bijuterii, jucării.

Anul acesta vine cu o premieră: Moș Dizainăr pune la dispoziția românilor două spații de expunere a produselor pentru Crăciun – celebrul atelier din strada Puțul cu Plopi, nr. 17, dar și zona Centrul Vechi, la Arcub Gabroveni.
„Moș Dizainăr crede într-o lume mai bună, o lume mai generoasă, o lume ordonată, o lume sinceră, în care construim lucruri remarcabile, o lume mai simplă, fără resurse risipite inutil, o lume mai puțin birocratică, mai puțin politică, mai prietenoasă cu noi, cu oamenii. Și mai crede că dacă ar fi să cumperi cadouri în această altă lume probabil că le-ai căuta la magazinul de design românesc Dizainăr” – transmit organizatorii târgului.