logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Cum să personalizezi IEFTIN bucătăria

Dacă vorbim despre personalizarea bucătăriei, mulți ezită din pricina costurilor implicate și a transformării acestei încăperi într-un șantier de lucru. Din fericire, soluțiile de personalizare a interioarelor de acasă sunt tot mai simple. Spre exemplu, fototapetul.

www.fototapet.ro
Personalizare simplă
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Decembrie 2017

Este de încercat! Fototapetul se poate transforma în cel mai bun prieten al casei. În bucătărie are marele dar de a personaliza pereții în așa fel încât poate crea iluzia unui spațiu mai mare, mai luminos sau chiar inedit – în funcție de modelul pe care îl alegi.

www.fototapet.ro
Alege imaginea care să-ți facă bucătăria o oază de stil personal!

Pe scurt, fototapetul este un tip de tapet imprimat cu imagini dintre cele mai diverse, și care se aplică pe perete extrem de ușor, fără a presupune ajutor specializat. Materialul este foarte rezistent, culorile sunt tratate împotriva pierderii intensității culorii, are caracteristici antimucegai și antiumezeală, rezistă foarte bine la zgârieturi și este impermeabil 100%, adică se poate spăla oricând cu apă.

www.fototapet.ro
Transformă spațiul bucătăriei într-unul ispititor

Fototapetul se aplică simplu: are deja imprimat adezivul necesar, în stare inactivă. Se prinde pe perete cu ajutorul unui burete îmbibat cu apă. Nu contează suprafața pe care se lipește tapetul – poate fi tencuială, lemn, sticlă și chiar metal. Fâșiile sunt deja gata tăiate la dimensiunea cerută de client. Un mare avantaj ține, evident, de grafica fototapetului – impecabilă. Imaginea se poate personaliza cu fotografiile personale ale clientului sau alege dintre cele câteva mii de variante disponibile la producător.

Publicitate
Publicitate